Sådan Deaktiveres Internet Gateway

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Internet Gateway
Sådan Deaktiveres Internet Gateway

Video: Sådan Deaktiveres Internet Gateway

Video: Sådan Deaktiveres Internet Gateway
Video: MENGEVALUASI INTERNET GATEWAY #chofiasmorokondi 2024, April
Anonim

For at opsætte noget netværksudstyr skal du i de fleste tilfælde selv konfigurere gateways. For at afbryde en bestemt enhed fra netværket vil det være lettere at afbryde den gateway, som den er forbundet til internettet med.

Sådan deaktiveres internet gateway
Sådan deaktiveres internet gateway

Instruktioner

Trin 1

Åbn hovedmenuen med routerens grundlæggende indstillinger på din computer. For at gøre dette skal du starte enhver internetbrowser på en anden computer, der tidligere er forbundet til dit netværksudstyr. Skriv routerens IP-adresse ned, og tryk på Enter-tasten. Indtast dit brugernavn og din adgangskode. Du får adgang til indstillingerne for den tilsluttede enhed.

Trin 2

Afbryd alle netværkscomputere (hvis nødvendigt) ved at afbryde internetforbindelsen til routeren. For at gøre dette skal du gå til menuen "Status". Find oplysninger om status for din internetforbindelse. Klik på knappen Deaktiver.

Trin 3

Hvis du har brug for at frakoble en bestemt enhed fra netværket eller internettet, skal du åbne menuen Avancerede indstillinger. Gå til sektionen "Rutetabel". Vælg den nødvendige lokale port, og slet alle ruter, der er beregnet til den. Denne handling fjerner indstillingerne for statiske ruter. Hvis DHCP-funktionen forbliver aktiv, kan alle computere kommunikere med Internettet.

Trin 4

Hvis du bruger en ASUS-router, skal du åbne menuen Status. Find en liste over enheder tilsluttet denne router og et netværksdiagram. Vælg navnet på din computer eller bærbare computer fra listen, og indstil muligheden for den til "Deaktiver". Vær forsigtig: Deaktivering af gatewayen på denne måde anbefales kun, hvis netværkscomputere er forbundet til routeren via hubs (flere computere er forbundet til en port på routeren). Hvis computeren er direkte tilsluttet LAN-porten, skal du blot afbryde forbindelsen ved at tage netværkskablet ud af strømkilden. Gatewayen lukkes automatisk.

Trin 5

Indtast MAC-adressen på computerens netværkskort i rutetabellen, hvis du har brug for at afbryde en bestemt computer fra netværket i lang tid. Indstil MAC-adressen til Deaktiver. Genstart routeren for at aktivere konfigurationsændringen.

Anbefalede: