Sådan Deaktiveres Beeline Internet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Beeline Internet
Sådan Deaktiveres Beeline Internet

Video: Sådan Deaktiveres Beeline Internet

Video: Sådan Deaktiveres Beeline Internet
Video: Бесплатный интернет Билайн 2024, April
Anonim

Teleoperatøren "Beeline" tilbyder sine kunder flere typer internetforbindelse: via en mobiltelefon, ved hjælp af en computer via et USB-modem eller en wi-fi-router. Du kan slukke for Internettet enten uafhængigt eller ved hjælp af virksomhedens medarbejdere.

Sådan deaktiveres Beeline Internet
Sådan deaktiveres Beeline Internet

Instruktioner

Trin 1

For at deaktivere pakken med GPRS-internet-, WAP- og MMS-tjenester skal du ringe til følgende kombination på telefonen: * 110 * 180 #, tryk på opkaldstasten. Efter et par sekunder modtager du en SMS-besked om afbrydelsen.

Trin 2

Gå til servicestyringssystemet "My Beeline" på virksomhedens officielle hjemmeside. Systemet findes på uslugi.beeline.ru. Indtast login og adgangskode. Login - dit telefonnummer uden landekoden (+7 - for Rusland, +380 - for Ukraine osv.) I starten. For at modtage et kodeord skal du ringe * 110 * 9 # og trykke på opkaldsknappen. Displayet viser "Din ansøgning er accepteret". Om et øjeblik modtager du en SMS med en adgangskode. Når du har indtastet dit brugernavn og din adgangskode, skal du gå til punktet "servicestyring". Sæt et flueben i linjen "mobilt internet" og klik på knappen "deaktiver". Din anmodning besvares inden for en halv time.

Trin 3

Skift indstillingerne for internetforbindelse på din telefon. Skift profilen "Beeline" til en anden, f.eks. "MTS" eller "Tele2". Du kan ændre andre indstillinger, så forbindelsen gennem Beeline-adgangspunktet ikke kunne oprettes.

Trin 4

Gå til menuen for selvbetjening. Ring til * 111 # opkald. Du får vist en menu på telefonens display. For at gå til menusektionerne skal du trykke på “svar” → nummeret på det tilsvarende afsnit → “ok” eller “send”. Afvis det mobile internet i det relevante afsnit.

Trin 5

Find ikonet "Beeline" (en kugle med en sort og gul stribe) i telefonens hovedmenu eller i "Applications", "Communications", "Office", "Tools". Klik på den, og gå til SIM-menuen på din telefon. Deaktiver mobilt internet i sektionen "Tjenester".

Trin 6

Ring til operatøren og bed ham om at slukke for Internettet på din telefon. For at gøre dette skal du ringe 0611 (nummeret på Beeline kundesupportcenter) og trykke på opkaldsknappen.

Trin 7

Kontakt det nærmeste Beeline-kontor for at slukke for det mobile internet. Du kan også nægte at oprette forbindelse via USB-modem og wi-fi på kontoret.

Anbefalede: