Sådan Kontrolleres Internettets Kvalitet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Internettets Kvalitet
Sådan Kontrolleres Internettets Kvalitet

Video: Sådan Kontrolleres Internettets Kvalitet

Video: Sådan Kontrolleres Internettets Kvalitet
Video: Как принять квартиру у застройщика? Ремонт в НОВОСТРОЙКЕ от А до Я. #1 2024, Kan
Anonim

En af de vigtigste parametre, hvormed kvaliteten af Internettet bestemmes, er dens hastighed. Når du opretter forbindelse til Internettet, angiver din udbyder i kontrakten den hastighed, som han forpligter sig til at levere dig. Hvis din udbyder fuldt ud opfylder sine forpligtelser, kan du ikke have nogen klager over kvaliteten af dit internet. Hvis hastigheden ikke passer dig, udsendes filmene med forsinkelser, siderne åbner i lang tid - der er grund til at kontrollere den reelle hastighed på din internetforbindelse. Sådan gør du det.

Lad internettet fungere alene
Lad internettet fungere alene

Nødvendig

Du bliver nødt til at bruge en særlig tjeneste til at bestemme den indgående og udgående internethastighed. I øjeblikket leverer mange websteder en sådan gratis service. Men for første gang kan du kontrollere hastigheden ved hjælp af "Jeg er på Internettet!" Tjenesten leveret af det velkendte firma Yandex

Instruktioner

Trin 1

Inden du måler den faktiske hastighed, skal du sikre dig, at din computer er fri for vira og anden malware, der kan bremse Internettet betydeligt. Kør din antivirus fuldt ud, og vent, indtil den er færdig med at arbejde. Hvis computeren er ren, kan du gå videre til næste trin. Hvis antivirusprogrammet har registreret skadedyr, skal du fjerne dem fra din pc og køre antivirusprogrammet igen i eksprestilstand for endelig at sikre dig, at alt er i orden.

Trin 2

Efter kontrol skal du deaktivere antivirus, antispyware, firewalls, torrentklienter og alle andre netværksprogrammer, der er installeret på din pc.

Trin 3

Gå derefter til mappen "Netværksforbindelser" og højreklik på knappen "Status". På denne måde vil du kunne vurdere, hvad netværksaktiviteten på din pc er. Hvis antallet af modtagne / sendte pakker er det samme - alt er i orden, hvis antallet konstant vokser - betyder det, at der enten er en virus på din pc, eller at du har glemt at slukke for et netværksprogram. Kontroller disse to positioner igen.

Trin 4

Gå til Yandex-webstedet, gå til servicesiden "Jeg er på Internettet!" til adressen rigtigt på det givne tidspunkt indkommende og udgående hastighed.

Anbefalede: