Sådan Uploades En Fil Til En Torrent

Indholdsfortegnelse:

Sådan Uploades En Fil Til En Torrent
Sådan Uploades En Fil Til En Torrent

Video: Sådan Uploades En Fil Til En Torrent

Video: Sådan Uploades En Fil Til En Torrent
Video: Sådan laver du en torrent fil af Morten Jul.avi 2024, Kan
Anonim

Du har en interessant bog-, film- eller musiksammensætning på din computers harddisk, og du vil dele den med andre mennesker, men du ved ikke, hvordan du gør det? Eller spekulerer du på, hvordan du downloader den fil, du har brug for, fra en torrent tracker, men du har ikke nok rating? Der kan være mange måder at løse denne situation på, men en af de mest pålidelige og hurtigste er at uploade en fil til en torrent.

hvordan man uploader en fil til en torrent
hvordan man uploader en fil til en torrent

Instruktioner

Trin 1

For visuelt at demonstrere processen med at uploade en fil til en torrent-tracker bruger vi rutracker.org-tjenesten som et eksempel.

Trin 2

Så gå til rutracker.org og se efter ordet "Registrering", hvis du ikke er registreret på det endnu. Klik på dette ord.

Trin 3

Der åbnes en side, der præsenterer vilkårene for brug af ressourcen for din opmærksomhed. Læs dem omhyggeligt. Når du er færdig med at læse, vil du se sætningen "Jeg accepterer disse vilkår" nederst. Klik på den for at fortsætte til næste registreringsfase.

Trin 4

Udfyld nu dine registreringsoplysninger:

· Navn (kan være fiktivt)

· E-mail-adresse (den modtager de oplysninger, der er nødvendige for at fuldføre registreringen, så angiv en gyldig e-mail-adresse);

· Adgangskode.

Resten af varerne er valgfri.

Læs brugeraftalen for ressourcen. Hvis du er enig med dens bestemmelser, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Jeg har læst brugeraftalen, og jeg accepterer ikke at overtræde den." Klik på knappen "Send".

Trin 5

Ressourcen giver dig besked om, at der inden for 5-10 minutter vil blive sendt en e-mail til din e-mail-adresse, som du har angivet under tilmeldingen, der indeholder et link til at aktivere din konto. Find dette brev i din postkasse, og klik på linket. Du er nu registreret hos trackeren.

Trin 6

Start nu med at uploade filen til torrent-trackeren. Først skal du oprette en torrentfil til din film, bog, musiknummer ved hjælp af et af følgende programmer (uTorrent; Vuze; Torrent Builder; BitSpirit osv.). Da hvert program har sine egne egenskaber, er det umuligt inden for rammerne af denne artikel at beskrive trin for trin, hvordan torrentfiler oprettes i disse torrentklienter. Stil et spørgsmål i en søgemaskine (for eksempel i Yandex eller Google), "hvordan man opretter en torrentfil i uTorrent" eller i den torrentklient, der er installeret på din computer.

Trin 7

Når du har oprettet torrentfilen, skal du gå til distributionsdesignet på rutracker.org. Vælg det forumafsnit, der passer til din fil efter emne: film, spil, musik, bøger osv. Opret nu et nyt emne på forummet ved at klikke på knappen "Nyt emne" øverst til venstre på forum siden. Udfyld emnet med oplysninger om din fil. Dette kan være information om kvaliteten af videoen; skærmbilleder fra filmen; størrelsen på din fil osv.

Trin 8

Når du er færdig, skal du uploade filen til din torrentklient. Føj torrent-filen, du oprettede tidligere, til forumemnet, og klik på Send. I vinduet, der vises, skal du klikke på sætningen "du skal downloade det" og downloade torrentfilen, der er registreret på ressourcen, til din pc. Nu har torrentfilen et specielt pas, hvor rutracker.org genkender det. Åbn denne torrentfil i klientprogrammet, klik på "åben mappe" og angiv stien til den delte fil (film, musik, bog osv.). Gem resultatet af din handling, og kør torrent-filen i torrent-trackeren. Hvis du lykkes, vil du se i klientprogrammet, at filen er begyndt at blive distribueret. Tjek tråden i din giveaway på forummet: du skal være anført i kategorien "frø", ikke "leechers".

Anbefalede: