Hvem Er Kaptajn åbenlyst

Indholdsfortegnelse:

Hvem Er Kaptajn åbenlyst
Hvem Er Kaptajn åbenlyst

Video: Hvem Er Kaptajn åbenlyst

Video: Hvem Er Kaptajn åbenlyst
Video: Inside Out i Ladybug-stil! Hvad tænker Marinette på? 2024, Kan
Anonim

Udtrykket "Hej, kasket!" kan ofte ses på Internettet på websteder, fora og chatrum. Cap er en forkortelse for Captain Obvious.

Hvem er kaptajn åbenlyst
Hvem er kaptajn åbenlyst

Hvordan Kaptajn Åbenbar syntes

Cap er en fiktiv karakter, en meme, der findes i det store netværk af det globale netværk. En internetmeme er ethvert billede, sætning eller sætning (normalt en joke), der har spredt sig spontant på Internettet og blev populær.

Kaptajn Åbenbar blev først brugt den 3. august 1992 på Comp.sys.mac.-hardwaregruppekonferencen på engelsk.

Den 9. december 2004 blev den første udgave af den amerikanske web-tegneserie "Cyanide og lykke" udgivet, hvor Captain Obvious dukkede op som helten, en slags parodi på helten fra andre Captain America-tegneserier. Denne dato betragtes nu som Caps fødselsdag (Cap er en forkortelse for kaptajn). I tegneserierne fungerer kaptajnen som en ubuden kæmper mod det onde, klar til uselvisk at komme til undsætning, og i dette har han noget til fælles med internetbrugere, der giver uopfordrede råd og kommentarer.

Captain Obvious er en person, der sagde noget så indlysende, at det lyder som en almindelig. Interessant er denne banalitet normalt kun det mest korrekte svar, men på samme tid er den ubrugelig og afslører ikke essensen af spørgsmålet. For eksempel blev den tidligere amerikanske præsident George W. Bush udnævnt Cap efter spørgsmålet "Hvorfor har du stadig ikke formået at fange Bin Laden?", Svarede han: "Han gemmer sig." Et andet eksempel på en sætning i Cap-stil:”Det regner. Tag en paraply, ellers bliver du våd."

Hætte på det russisktalende internet

Oprindeligt beboer det engelsktalende internet, Captain Evidence dukkede op i 2008 i det russisktalende segment af det globale netværk. Til ære for ham blev webstedet "Så-til! Ru" endda oprettet.

Brugere abonnerer undertiden på Captain Obvious, når de påpeger samtalepartneren en velkendt kendsgerning eller en åbenbar løsning på et problem, som han af en eller anden grund ikke selv tænkte på. Personen skriver”Tak, kasket!” Da han fik at vide unødvendige oplysninger, råd, fælles sandhed. I dag sætningen "Tak, kasket!" er allerede blevet bevinget og bruges ofte af mennesker ikke kun på netværket, men også i hverdagen.

Kaptajnen Åbenbar på Internettet har sin egen underskrift - "K. O." Han har også et særpræg - vanen med at skrive i slutningen af sætningen "Så og så!".

Senere, udtryk Major Evidence, General Evidence begyndte at vises på det russisk-sprogede internet på grund af det faktum, at ordet "kaptajn" i Rusland er forbundet med en militær rang.

Anbefalede: