Sådan Slettes En Yandex-postkasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En Yandex-postkasse
Sådan Slettes En Yandex-postkasse

Video: Sådan Slettes En Yandex-postkasse

Video: Sådan Slettes En Yandex-postkasse
Video: Как удалить почтовый ящик на яндексе? 2024, Kan
Anonim

Internetbrugere står i stigende grad over for spørgsmålet om ikke kun at oprette, men også slette deres konti fra forskellige ressourcer. Det er muligt at fjerne en postkasse fra Yandex-tjenesten, selve proceduren tager et minimum af tid og kræfter og udføres med et par klik.

Sådan slettes en Yandex-postkasse
Sådan slettes en Yandex-postkasse

Nødvendig

Login kodeord

Instruktioner

Trin 1

Log ind med parret til login-adgangskode. For at gøre dette skal du klikke på feltet "Indtast mail" på en hvilken som helst åben Yandex-side, der er placeret i øverste højre hjørne af siden. Indtast dit personlige brugernavn og din adgangskode til den postkasse, du vil slette.

Trin 2

Når du er i din personlige e-mail-boks, skal du klikke på navnet på din mail (login) i øverste højre hjørne. Vælg derefter "Pas" i rullemenuen.

Trin 3

Du befinder dig på siden med dine personlige data, hvor knappen "Slet konto" er placeret. Klik på den. Derefter giver mailtjenesten dig besked om, at du ved at slette din konto ikke kun mister din e-mail-indbakke, men også mister adgang til forskellige Yandex-applikationer, der er knyttet til den. Så hvis du har brugt Yandex. Money-tjenesten, skal du sørge for at trække restbeløbet fra din konto. Efter sletning af kontoen er det umuligt at trække penge.

Trin 4

Nu skal du kun bekræfte din hensigt om at slette mailen: indtast den aktuelle adgangskode, og skriv også kontroltegn fra billedet, hvilket bekræfter, at du er en person, ikke et program.

Trin 5

Tryk på knappen "Slet konto" igen. Derefter slettes kontoen, og du befinder dig på Yandex-startsiden.

Trin 6

Du kan kontrollere, at sletningen af mail lykkedes: prøv at genindtaste postkassen fra Yandex-siden: tjenesten viser meddelelsen: “Ugyldigt par til login-adgangskode. Kunne ikke logge ind. Dette betyder, at din postkasse ikke længere eksisterer.

Anbefalede: