Sådan Slettes Din Postadresse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes Din Postadresse
Sådan Slettes Din Postadresse

Video: Sådan Slettes Din Postadresse

Video: Sådan Slettes Din Postadresse
Video: Как «PING» с вашего мобильного 2024, Kan
Anonim

Et stort antal postkasser oprettes hver dag på forskellige mailservere. Dette gør det stadig sværere at komme med et pænt og brugervenligt kontonavn. Nogle af de uanmodede postkasser slettes til sidst af postvæsenet. Hvis du beslutter at fjerne postadressen, skal du ikke vente på, at webstedets tekniske support fjerner den. Gør det selv.

Sådan slettes din postadresse
Sådan slettes din postadresse

Nødvendig

  • Din postkasseadresse
  • computer;
  • Internetforbindelse.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du er ejer af mail på qip.ru-webstedet, kan du slette det ved hjælp af følgende trin. Log ind på din konto på dette websted. I øverste højre hjørne, mellem inskriptionerne "Indstillinger" og "Log af", er der et link med navnet på din mail. Klik på den. Du føres til det afsnit på din konto, hvor du kan ændre de grundlæggende indstillinger. Nederst på siden er emnet "Kontosletning". Følg det foreslåede link. Du bliver bedt om at indtaste en adgangskode. Postadressen slettes ikke med det samme. Inden for en måned kan du få din mail tilbage. For at gendanne skal du gennemgå godkendelsesproceduren på webstedet. Dette kan gøres når som helst.

Trin 2

Du kan slette en postadresse, der er registreret på yahoo.com ved hjælp af følgende metode. Når du er logget ind på din postkasse, skal du være opmærksom på det øverste venstre hjørne af grænsefladen. Du vil se indskriften "Hjælp". Klik på den. En hjælpeside åbnes. Vælg "Konto og adgangskode" i venstre kolonne "Hjælpemner". Vælg derefter emnet "Hvordan slettes en konto?" For mere information, se afsnittet Nøglespørgsmål. Læs instruktionerne, og følg linket "Kontoafslutning". Bekræft yderligere handlinger med en adgangskode. På den næste side får du igen mulighed for at skifte mening om sletning af mail. Hvis du er fast besluttet på at slette din konto, skal du indtaste adgangskoden og bekræftelsesnumrene i de angivne felter. Fra nu af er din konto blokeret i 90 dage. Efter denne periode slettes postadressen fuldstændigt.

Trin 3

Nogle posttjenester har ikke mulighed for at slette en konto fra din personlige konto. I sådanne tilfælde kan du skrive et brev til den tekniske support fra postvæsenet. Skriv i brevet om dit ønske om at fjerne postadressen. I et svarbrev sender en teknisk supportmedarbejder et link til at slette din konto. Når du har gennemgået det, kan du blokere eller fjerne din postkasse fuldstændigt.

Anbefalede: