Sådan Smider Du Cachen Væk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Smider Du Cachen Væk
Sådan Smider Du Cachen Væk

Video: Sådan Smider Du Cachen Væk

Video: Sådan Smider Du Cachen Væk
Video: Farvel med Slenderina! Bedstemor 3 fandt os! Granny 3 I virkeligheden! 2024, Kan
Anonim

Cachen (cache) er en opbevaring af midlertidige filer. Disse inkluderer billeder, lyde og andre elementer på de websider, du har besøgt. Når webstedet åbnes igen, indlæses de ikke igen, men hentes fra cachen og derved fremskynder indlæsningstiden. Men nogle gange, når der er visse problemer med at indlæse sider, skal det renses.

Sådan smider du cachen væk
Sådan smider du cachen væk

Instruktioner

Trin 1

I browseren "Internet Explorer" skal du klikke på knappen "Service" i øverste højre hjørne, vælge "Internetindstillinger" på rullelisten og derefter gå til fanen "Generelt", klikke på knappen "Slet" under " Overskriftshistorie "i vinduet, der vises, skal du markere afkrydsningsfeltet" Midlertidige internetfiler "og klikke på knappen" Slet ". Klik på OK-knappen.

Trin 2

For at rydde cachen i Mozilla FireFox-browseren skal du klikke på knappen "Værktøjer" i vinduesmenuen og derefter vælge "Indstillinger", gå til fanen "Avanceret" og derefter vælge "Netværk" og Knappen "Ryd cache".

Trin 3

En alternativ måde at rydde cachehukommelsen til Mozilla FireFox-browseren på.

Højreklik på ikonet "Firefox" og vælg "Indstillinger", gå derefter til fanen "Privatliv", klik på linket "Ryd din seneste historie", vælg "Alle" i rullelisten, klik på "Detaljer", sæt afkrydsningsfeltet ud for "Kontanter", klik på knappen "Ryd nu".

Trin 4

For at rydde cache-hukommelsen skal du trykke på tastekombinationen Ctrl + F12 i Opera-browseren, gå til fanen "Avanceret" og derefter vælge "Historik" -knappen, og modsat etiketten "Diskcache" skal du klikke på "Ryd nu".

Trin 5

En anden måde at rydde cache-hukommelsen på i browseren "Opera": Højreklik på ikonet "Opera", gå til afsnittet "Indstillinger", vælg "Slet personlige data", klik på pilen overfor knappen "Detaljeret behandling", marker element "Ryd cache"; klik på knappen Fjern, og klik derefter på OK.

Trin 6

I Google Chrome-browseren skal du klikke på skruenøgleikonet øverst til højre og derefter vælge "Indstillinger", gå til fanen "Avanceret", klikke på knappen "Slet browserdata" og derefter markere afkrydsningsfeltet "Ryd cache" skal du klikke på Slet data om viste sider og klikke på Luk.

Trin 7

I Safari-browseren skal du rydde cache-hukommelsen ved at vælge menupunktet "Rediger" eller klikke på tandhjulsikonet øverst til højre. I de nyeste versioner af browseren skal du vælge "Nulstil Safari", klikke på "Nulstil" knap.

Anbefalede: