Sådan Slettes En E-mail-konto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En E-mail-konto
Sådan Slettes En E-mail-konto

Video: Sådan Slettes En E-mail-konto

Video: Sådan Slettes En E-mail-konto
Video: how to make many emails in one account in mail.com 2024, Kan
Anonim

Sletning af din postkasse er lige så let som at registrere. Du skal bare gennemgå en lille procedure for at slette din konto. På mange tjenester, der leverer postkasser, er sletningsproceduren den samme, men der er nogle mindre forskelle.

Sådan slettes en e-mail-konto
Sådan slettes en e-mail-konto

Instruktioner

Trin 1

Det første du skal gøre er at gå til e-mail under dit navn og finde fanen "Indstillinger", "Konto" eller skrive til supporttjenesten med en anmodning om at slette din postkasse. Følg derefter linket, som kan kaldes: "Slet konto", "slet din postkasse" eller "Slet konto". Normalt adskiller sådanne links sig fra hovedteksten i farve. De kan være røde eller blå. Efter overgangen åbnes en ny side, hvor du skal udfylde et kort spørgeskema for at slette e-mail.

Trin 2

På nogle tjenester bliver du bedt om kun at indtaste adgangskoden til din postkasse og gentage den. På andre - angiv grunden til sletning af posten, betal eventuel gæld. For at fortsætte proceduren bliver du ofte bedt om at indtaste koden fra billedet - dette er beskyttelse mod "bots", dvs. ved at indtaste koden fra billedet bekræfter du, at du er en levende person. Klik derefter på knappen "Slet". Derefter omdirigerer tjenesten dig til en side, hvor administrationen beklager, at du har slettet din e-mail og håber, at du vender tilbage eller sender dig til hovedsiden. På nogle tjenester kan du sammen med postkassen slette de sider, der er knyttet til den. Derfor, hvis du ikke ønsker at slette dem alle, skal du ændre e-mail-feltet i sideindstillingerne på forhånd.

Trin 3

Hvis det af en eller anden grund er umuligt at slette "manuelt" - skriv et brev til supporttjenesten. I et svarbrev modtager du detaljerede instruktioner om, hvordan du sletter e-mail, eller bare beder dig om at bekræfte sletningen af e-mail ved at klikke på et specielt link. Du går (nogle gange skal du indtaste en adgangskode), og din konto slettes. Mailgendannelse er mulig i et stykke tid (fra to uger til en måned). Hvis gendannelsesperioden er udløbet, vil du inden for seks måneder ikke være i stand til at registrere post med samme navn på denne tjeneste.

Anbefalede: