Hvorfor Facebook Er Faldet I Popularitet

Hvorfor Facebook Er Faldet I Popularitet
Hvorfor Facebook Er Faldet I Popularitet

Video: Hvorfor Facebook Er Faldet I Popularitet

Video: Hvorfor Facebook Er Faldet I Popularitet
Video: Реклама Фейсбук или ВКонтакте? VK vs FB разница почти в 10 раз! 2024, Kan
Anonim

Sociale netværk er ret fast etablerede i hverdagen. Facebook har været verdens førende sociale service i flere år. Nylige undersøgelser af det amerikanske internetrum har imidlertid vist, at det begynder at miste popularitet.

Hvorfor Facebook er faldet i popularitet
Hvorfor Facebook er faldet i popularitet

De seneste data fra det amerikanske forbrugertilfredshedsindeks (ACSI) viser, at Facebook scorede 61 point og Google+ 78 point, på niveau med Wikipedia. Facebooks kundetilfredshedsindeks faldt således med 7,6%, mens den modtog lave ratings i afsnittet "e-business".

Samtidig blev det sociale netværk fra Google lanceret sidste år, og størstedelen af brugerne er tvunget til at bruge Facebook på grund af det faktum, at publikum er mere end tre gange større. Google+ introducerer konstant nye funktioner i kampen om brugerne. De seneste innovationer er kendt: support til Google Maps, YouTube-videotjenesten, Google + -grafalgoritmen, der forener forskellige sociale netværk gennem brugerdata.

Google+ klarer sig godt i brugergrænsefladen, og Facebook klarer sig godt med markedsindtrængning. Samtidig forårsager det store antal annoncer på Mark Zuckerberg-netværket og den nye visning af TimeLine-profilen utilfredshed blandt brugerne. Google+ har droppet reklamemodellen. Og dette giver en publikumsvækst på næsten 30% hver måned mod et fald på 15% i Facebook.

CNN citerer en bruger:”Jeg er sikker på, at mange mennesker bruger Facebook, fordi de oprigtigt elsker det. Men mange bruger også netværket, fordi de skal: deres venner har konti der, eller de har brug for en forretningstilstedeværelse på netværket. Måske kan disse Facebook-brugere ikke lide det og har noget at klage over."

Charles Fornell Formand for ACSI siger, at e-business skal være lydhør over for brugernes forventninger, behov og loyalitet. Brugere skal have et valg; dette giver meget mening for økonomisk præstation.

Så Facebook skal være opmærksom på den stærke konkurrence fra Google+ for ikke at miste sin førende position.

Samlet set modtog sociale medier på ACSI-indekset 69 point og tabte 1,4%.

Anbefalede: