Hvad Er Little Monsters Sociale Netværk

Hvad Er Little Monsters Sociale Netværk
Hvad Er Little Monsters Sociale Netværk

Video: Hvad Er Little Monsters Sociale Netværk

Video: Hvad Er Little Monsters Sociale Netværk
Video: Seven Little Monsters | All The Marbles - Ep. 16 2024, Kan
Anonim

“Little Monsters” - Little Monsters - i tre år har den populære amerikanske sanger med scenenavnet Lady Gaga, Stephanie Joanne Angelina Germanotta, kaldt sine fans. Denne definition dukkede op efter et af popdivas offentlige møder med fans, og nu er det nedfældet i det officielle navn på det sociale netværk på Internettet.

Hvad er Little Monsters sociale netværk
Hvad er Little Monsters sociale netværk

Little Monsters er et nyt socialt netværk, der skal forene Lady Gaga fans i et enkelt samfund. Der er ingen specielle tekniske forskelle fra lignende netværk af denne art i den - efter standardregistreringsproceduren får hver bruger mulighed for at sende offentlige beskeder, kommentere eller godkende meddelelser fra andre medlemmer af samfundet, vedhæfte grafik- eller videofiler. Yderligere muligheder inkluderer muligheden for at købe billetter til Lady Gaga-koncerter. Nå, den største fordel ved Little Monsters er naturligvis kommunikation med sangeren selv, der her kalder sig”mor til monstre”.

Dette er ikke den første oplevelse af at bruge sociale netværk af en chokerende popdiva; tilbage i maj 2011 oversteg hendes Twitter-sidetrafik 10 millioner. I januar 2012 nåede antallet af "tilhængere" op på 18 millioner, og i foråret oversteg det 20. Til sammenligning er den lignende rekord for præsidenten for De Forenede Stater på sociale netværk 12,84 millioner, og sangere Shakira og Rihanna - ca. 14,5 millioner. Derfor er det ikke overraskende, at Lady Gaga efter at være blevet uopnåelig på Twitter har åbnet sin egen platform til kommunikation med fans.

Little Monsters er ikke det første sociale netværk oprettet af en populær sanger - tilbage i 2007 dukkede et lignende netværk op med navnet Kylie Konnect fra Kylie Minogue. Denne satsning var imidlertid ikke en succes, og nu har den kun 5088 medlemmer. I mellemtiden vurderer eksperter det kommercielle potentiale i sådanne netværk meget højt - marketingfolk siger, at omkring en fjerdedel af provenuet fra udgivelsen af Born This Way-albummet, som er næsten $ 30 millioner, skylder Lady Gaga sin popularitet på Twitter og Facebook. Little Monsters giver yderligere muligheder i denne henseende - brugere kan nu bestille billetter til sangerens koncerter, og i fremtiden vil de være i stand til at downloade sangerens musik og videoer mod et gebyr.

Anbefalede: