Sådan Får Du En Ny Yuin

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Ny Yuin
Sådan Får Du En Ny Yuin

Video: Sådan Får Du En Ny Yuin

Video: Sådan Får Du En Ny Yuin
Video: ТЕПЛАЯ ЗИМНЯЯ ОДЕЖДА 2021 / ВЫБИРАЕМ ШАПКУ, ШАРФ И ЗАЩИТУ ДЛЯ ШЕИ МЕЖДУ АКРИЛОМ, КАШЕМИРОМ И ШЕРСТЬЮ 2024, Kan
Anonim

I øjeblikket er ICQ-kommunikation meget almindelig. Du kan holde kontakten med pennevenner i ICQ både via en personlig computer og ved hjælp af en mobiltelefon. For at begynde at chatte i icq skal du oprette uin, som svarer til en kombination af tal.

Sådan får du en ny Yuin
Sådan får du en ny Yuin

Nødvendig

computer, internet

Instruktioner

Trin 1

Registrer din nye postkasse. For en ny bruger skal du angive en ny mail, da dit gamle nummer er tildelt en anden mail. Du kan ikke registrere to ICQ-konti til den samme adresse.

Trin 2

Kopier linket til din internetbrowser https://www.icq.com og gå til det. Klik på knappen "registrering i icq" i vinduet, der åbnes i øverste højre hjørne. Skriv dit efternavn og fornavn i de relevante felter. Indtast venligst din e-mail-adresse

Trin 3

Kom med et ICQ-kodeord, der er let at læse og mindeværdigt. Det tilrådes at skifte mellem latinske bogstaver og tal i adgangskoden, så dårlige ønsker ikke formår at hacke din ICQ. Indtast din fødselsdato ved at vælge dag, måned og år fra listen. Indtast tegnene fra billedet, der beskytter icq mod automatiske registreringer.

Trin 4

Læs ICQ-brugeraftalen og ICQ-fortrolighedspolitikken, og klik derefter kun på knappen "Registrer".

Trin 5

Gå til din postkasse. Klik på indgående e-mails. Mappen skal modtage et brev fra ICQ Support med emnet: "Bekræftelse af registrering i ICQ". Gennemgå dette brev, det indeholder et link ved at klikke på hvilket, du vil fuldføre registreringen i icq. Kopier linket til din internetbrowser, og følg det.

Trin 6

Download et program, der understøtter icq på din pc. Det kan være ICQ eller QIP i enhver version. Installer programmet på din computer. Indtast den e-mail-adresse eller UIN, du modtog ved tilmeldingen. Indtast din adgangskode, og nyd at chatte med dine venner og bekendte.

Anbefalede: