Sådan Oprettes En Brugerprofil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Brugerprofil
Sådan Oprettes En Brugerprofil

Video: Sådan Oprettes En Brugerprofil

Video: Sådan Oprettes En Brugerprofil
Video: Sådan oprettes en opskrift på gastic.life 2024, Kan
Anonim

Nysgerrighed er et karakteristisk træk ved det moderne menneske. Det er interessant at lære om tekniske innovationer, om fjerne lande, om sport, kunst og hvad der sker i verden. Men det mest interessante er at vide, hvem han møder, eller hvad naboen på trappen laver, han er også en tidligere klassekammerat. Alt dette er muligt, hvis du opretter en brugerprofil på et socialt netværk.

Sådan oprettes en brugerprofil
Sådan oprettes en brugerprofil

Nødvendig

  • - internettet;
  • - Foto;
  • - Socialt netværk.

Instruktioner

Trin 1

For at komme i gang skal du være tålmodig, før du kommer i gang. Tag din computer og vælg et socialt netværk. For at gøre dette skal du gå online og skrive søgemaskinen "Registrer i et socialt netværk". Søgemaskinen giver dig mange muligheder, men svarer ikke på forslagene fra mindre kendte sociale netværk, du kan inficere din computer med vira. Spørg dine venner, hvilke sider der er mere pålidelige, læs på foraene. Du kan også blive styret af antallet af brugere - jo flere brugere der er, jo mere populært og pålideligt er det sociale netværk.

Trin 2

Når du har besluttet dig for webstedet, skal du gå til det og klikke på ikonet "Registrer". Derefter fremhæves et vindue, hvor du kan læse om reglerne. Når du har læst den, skal du indtaste din e-mail-adresse i det specielle felt, hvor du vil modtage et bekræftelsesbrev. Indtast derefter dit for- og efternavn. Du kan også komme med et kaldenavn. Udfyld alle nødvendige felter.

Trin 3

Gå derefter videre til næste trin. Men først skal du vælge et foto, som du vil lægge på dit profilbillede. Billedet bør ikke "veje" mere end 3 mb. Vælg det på en sådan måde, at dit ansigt tager så meget plads som muligt, så folk, som du vil tilføje som venner, let kan genkende dig. Bekræft derefter registreringen i din mail.

Trin 4

Så du er næsten færdig med din brugerregistrering. Upload det valgte foto til din profil. Udfyld derefter felterne: interesser, aktiviteter, job og meget mere. Angiv den skole og det universitet, hvor du studerede. Og begynd at kigge efter gamle og nye venner.

Anbefalede: