Sådan Løses VK-fejlen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Løses VK-fejlen
Sådan Løses VK-fejlen

Video: Sådan Løses VK-fejlen

Video: Sådan Løses VK-fejlen
Video: Охота на СИРЕНОГОЛОВОГО в Реальной Жизни ! 2024, Kan
Anonim

Fejl ved adgang til det sociale netværk VKontakte er resultatet af eksponering for virus- eller malware-programmer. Fjernelsen af sådanne fejl kan udføres ved hjælp af standard Windows OS-værktøjer uden brug af yderligere programmer.

Sådan løses VK-fejlen
Sådan løses VK-fejlen

Instruktioner

Trin 1

Ring til systemets hovedmenu ved at klikke på "Start" -knappen og gå til punktet "Alle programmer". Udvid linket Tilbehør, og start Windows Stifinder-applikationen.

Trin 2

Skift til biblioteket [drevnavn]: Windows. Udvid "Standard" -noden igen, og åbn kontekstmenuen til "Notepad" -programmet ved at klikke på højre museknap. Angiv kommandoen "Kør som administrator", og åbn menuen "Åbn fil" i det øverste servicepanel i programvinduet. Overfør til en mappe, der hedder osv., Der er placeret i mappen [drive_name]: Windowssystem32drivers, og skriv hosts i File-linjen i det samme Notesblok-vindue.

Trin 3

Klik på knappen Åbn, og fjern alle linjer efter linje 127.0.0.1 localhost. Sørg for, at der ikke er nogen omtale af vkontakte.ru eller durov.ru i dokumentet, og gem ændringerne. Bemærk, at denne fil ikke skal have nogen udvidelse og kaldes værter.

Trin 4

Hvis alle ovennævnte handlinger ikke hjalp, bliver du nødt til at bruge en mere radikal metode. Gå tilbage til systemets startmenu, og skriv vkontakte.exe i søgefeltet. Angiv emnet "Filer og mapper" i feltet "Hvor", og vælg underemnet "Min computer".

Trin 5

Slet alle fundne filer, og gentag den samme handling med svc.exe-filer. Genstart systemet for at anvende de foretagne ændringer.

Trin 6

Brug den gratis antivirusapplikation CureIt!, Der er tilgængelig til gratis download på det officielle Dr. Web-websted.

Trin 7

Opdater din browsercache. For at gøre dette skal du igen vende tilbage til systemets hovedmenu og gå til dialogboksen "Kør". Skriv cmd på den åbne linje, og bekræft for at køre kommandolinjeværktøjet ved at klikke på OK.

Trin 8

Skriv ipconfig / flushdns i tekstfeltet Windows kommandotolk og genstart computeren.

Anbefalede: