Sådan Begrænses Adgangen I Odnoklassniki

Indholdsfortegnelse:

Sådan Begrænses Adgangen I Odnoklassniki
Sådan Begrænses Adgangen I Odnoklassniki

Video: Sådan Begrænses Adgangen I Odnoklassniki

Video: Sådan Begrænses Adgangen I Odnoklassniki
Video: Одноклассники.ру: Накликай удачу 2013 2024, April
Anonim

Hvis du ikke ønsker, at andre brugere skal besøge din side på Odnoklassniki sociale netværk, skal du lukke siden og derved begrænse adgangen til den og de tilgængelige data på den.

Sådan begrænses adgangen i Odnoklassniki
Sådan begrænses adgangen i Odnoklassniki

Instruktioner

Trin 1

Før du fortsætter med handlinger på din side i Odnoklassniki sociale netværk, skal du først gå til den. For at gøre dette skal du indtaste dine legitimationsoplysninger - login og adgangskode - i de relevante linjer på hovedsiden på webstedet. For nemheds skyld skal du gemme linket til din personlige side i dine browserbogmærker, og så kan du komme til din side med et enkelt klik med musen.

Trin 2

På hovedsiden under dit personlige foto er det placeret i venstre side af vinduet, åbn linket "Mere" og vælg "Indstillinger" i rullemenuen.

Trin 3

Derefter skal du finde påskriften "Luk profil" og klikke på den. Straks efter at have klikket, åbnes et meddelelsesvindue, hvor du bliver spurgt, om du virkelig vil lukke din profil. I dette tilfælde vil al information om dig kun være tilgængelig for dine venner. For andre brugere vil siden blive blokeret. Hvis du beslutter at begrænse adgangen til siden, skal du klikke på knappen "Luk" og i det næste vindue, der åbnes, skal du vælge en betalingsmetode. I tilfælde af annullering af tjenesten skal du klikke på "Annuller".

Trin 4

Faktum er, at denne service er betalt, så hvis du vil bruge den, bliver du nødt til at betale for ro i sindet 35 "OK" - webstedets betingede valuta.

Trin 5

Klik på knappen "Gå til betaling" i det nye vindue. Du kan betale for tjenesten ved at overføre "OK" fra din konto eller ved at købe dem ved at betale fra din mobiltelefon eller bankkortkonto.

Trin 6

Vælg den metode, du foretrækker (fra et bankkort, gennem en terminal, via en telefon, elektroniske penge), og fortsæt til betaling. For at betale via telefon skal du angive bopælsland og telefonnummer i de relevante kolonner, klikke på knappen "Hent kode". Inden for få minutter sendes en SMS-besked med en adgangskode til din telefon, som du skal angive på siden for at betale for tjenesten. Når du har betalt og oprettet forbindelse til tjenesten, lukkes din side for uautoriserede brugere af webstedet.

Anbefalede: