Sådan Fjernes Nyheder Fra Webstedet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Nyheder Fra Webstedet
Sådan Fjernes Nyheder Fra Webstedet

Video: Sådan Fjernes Nyheder Fra Webstedet

Video: Sådan Fjernes Nyheder Fra Webstedet
Video: Sådan får du ordentlig håndhygiejne 2024, Kan
Anonim

En masse nyheder offentliggøres hver dag på Internetsiderne. Nogle af dem kræver af en eller anden grund yderligere redigering eller fuldstændig fjernelse. Derfor er de fleste sider udstyret med en funktion til at slette individuelle poster.

Sådan fjernes nyheder fra webstedet
Sådan fjernes nyheder fra webstedet

Instruktioner

Trin 1

På det sociale netværk VKontakte duplikeres indlæg, der føjes til væggen, automatisk i nyhedsfeeden. I dette feed kan du se både dine indlæg og dine venners nyheder. Denne liste kan redigeres, hvis det ønskes. Hvis du flytter musemarkøren over dine nyheder, vises et blåt kryds i øverste højre hjørne. Ved at klikke på det fjerner du posten ikke kun fra nyhedsfeed, men også fra din side. Du kan ikke helt slette en vens nyheder, men du kan skjule den ved hjælp af ovenstående ordning.

Trin 2

Hvis dit websted er oprettet på Wordpress-kontrolsystemet, kan du redigere nyhedslisten som følger. Log ind på webstedets adminpanel. Find menupunktet "Optagelser" i venstre side af siden. Ved at klikke på den vil du se en liste over offentliggjorte nyheder. Øverst på denne side skal du aktivere linket "Udgivet". Det er under sidetitlen. Find de nyheder, du ønsker, og marker afkrydsningsfeltet til venstre for den. Find rullemenuen "Handling med valgt" nederst til venstre på siden. Flyt den til "Send til papirkurven" og klik på "Anvend". Derefter fjernes nyhederne fra websidesiden. Du kan helt slette en unødvendig post fra papirkurven. Linket til indkøbskurven findes ved siden af "Udgivet" -varen.

Trin 3

Hvis webstedet ikke tilhører dig, og du ikke har adgang til webstedsadministratorpanelet eller noget andet redigeringspanel, kan du prøve at kontakte webstedsejeren. For at gøre dette skal du finde hans telefonnummer eller e-mail på siderne i ressourcen. Som regel kan de findes på siderne "Kontakter", "Om os", "Koordinater" eller direkte på hovedsiden på webstedet. Der er også ofte en feedbackformular på siden. Med sin hjælp kan du skrive din besked og sende den til ressourceadministratorens e-mail. I din appel skal du prøve at forklare årsagen til din uenighed med offentliggørelsen af nyheden og bede om at slette den.

Anbefalede: