Sådan Får Du En Statisk Adresse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Statisk Adresse
Sådan Får Du En Statisk Adresse
Anonim

For at et kontor eller et hjemmenetværk fungerer korrekt, skal det være konfigureret korrekt. Når der tilsluttes ekstraudstyr til computere, indstilles der typisk en statisk IP-adresse til dem.

Sådan får du en statisk adresse
Sådan får du en statisk adresse

Nødvendig

netværkskabler

Instruktioner

Trin 1

Først skal du opbygge dit eget lokale netværk. Dette kan gøres ved hjælp af et netværkshub. Tilslut denne enhed til vekselstrøm, og installer den et tilgængeligt sted. Husk, at hubben altid skal være tilsluttet lysnettet, for at hub'en fungerer.

Trin 2

Forbind desktops til Ethernet (LAN) -stikkene på netværkshubben. For at oprette denne forbindelse har du brug for forberedte netværkskabler med stik i begge ender.

Trin 3

Tilslut nu din MFP eller printer til din computer. Konfigurer indstillingerne for den nye enhed. Sørg for at angive, i hvilket omfang den er tilgængelig for andre brugere. Dette kan være fri adgang eller adgangskodebeskyttelse af printeren.

Trin 4

For at undgå at søge efter denne printer efter hver genstart af computeren, som den er tilsluttet, skal du konfigurere denne pc. Åbn listen over aktive netværksforbindelser.

Trin 5

Vælg netværksadapteren, der er sluttet til hubben. Klik på ikonet med højre museknap, og vælg "Egenskaber". Åbn nu TCP / IP Internet Protocol Settings. Marker afkrydsningsfeltet ud for Brug følgende IP-adresse.

Trin 6

Indstil værdien på IP-adressen på denne netværksadapter. Hvis denne computer har brug for at få adgang til internettet via en router eller en anden server, skal du nedskrive IP-adressen til denne krævede enhed i felterne "Standardgateway" og "Foretrukken DNS-server". Gem parametrene i den konfigurerede menu ved at klikke på knappen "OK".

Trin 7

Udfør den samme konfiguration af netværkskort til resten af computere på dit netværk. Bemærk, at du skal indstille en ny værdi til IP-adressen hver gang. For at undgå problemer forbundet med adgang til en netværksprinter anbefales det kun at ændre det fjerde segment i feltet "IP-adresse", dvs. den generelle ordning for IP-adresser vil se sådan ud: 156.134.126. X.

Anbefalede: