Sådan Ser Du Videoer På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du Videoer På Internettet
Sådan Ser Du Videoer På Internettet

Video: Sådan Ser Du Videoer På Internettet

Video: Sådan Ser Du Videoer På Internettet
Video: Flea Market Shopping with Me!蚤の市で素敵&可愛いお買い物 ❘ 購入品紹介~フランス田舎暮らしVLOG#69 2024, April
Anonim

I dag er Internettet en del af hverdagen. Al den information, du har brug for, er let at finde på websteder og fora. Videodata er ingen undtagelse. Og med fremkomsten af højhastigheds- og ubegrænset internet er det ikke længere nødvendigt at downloade film til din computer, du skal bare starte showet direkte fra din browser. Inden du ser video online, skal du dog konfigurere din computer.

Sådan ser du videoer på Internettet
Sådan ser du videoer på Internettet

Nødvendig

  • - Internetforbindelse med en hastighed på 512 kb / s;
  • - distributioner af Adobe Flash Player, DirectX, K-Lite Codec Pack;
  • - browseralternativ til Internet Explorer.

Instruktioner

Trin 1

Tjek din internetforbindelseshastighed. For at se video i lav kvalitet uden forsinkelser er 512 kb / s nok. Et billede af god kvalitet med et stabilt billede kan allerede opnås med en hastighed på 4 Mbps. Hvis din forbindelseshastighed er lavere end de to ovenfor, er der også steder, der tilbyder en løsning på dette problem. For eksempel er 46 kbps nok til at se videoer på YouTube.

Trin 2

Opdater dit operativsystem og grafikkortdriveren. Hvis din computer kører Windows, skal DirectX også opdateres. Dette vil fremskynde udvekslingen af data mellem hardware- og softwarekomponenterne på din computer.

Trin 3

Brug en anden browser end det almindelige Windows-sæt. Internet Explorer 6.0 er en meget fræk browser og kan ikke lide af mange webudviklere. Derfor understøtter de fleste videosider simpelthen ikke det. Og opdatering af den til en nyere version vil stadig ikke fjerne alle problemer. Brug derfor alternative browsere som Google Chrome, Opera eller Mozilla Firefox, når du ser videoer på Internettet.

Trin 4

Sørg for, at du har den nyeste version af Adobe Flash Player installeret på din computer. Hvis du ikke har fundet et sådant program på din pc, skal du downloade det fra adobe.com/products/flashplayer/.

Trin 5

Installer de nyeste videokodecs. Den bedste løsning er K-Lite Codec Pack.

Trin 6

Registrer dig på sociale netværk og specialiserede websteder. Sociale netværk som Vkontakte og Odnoklassniki har meget videomateriale. Du kan også se videoer online på tjenester leveret af søgemaskiner (Google Video, Yandex. Video osv.). Ud over ovenstående muligheder er der en video, der hoster RuTube on the Runet, som også indeholder en enorm samling af tegnefilm og videoklip.

Anbefalede: