Sådan Indlæses Et Websted

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indlæses Et Websted
Sådan Indlæses Et Websted

Video: Sådan Indlæses Et Websted

Video: Sådan Indlæses Et Websted
Video: How to Upload Your Website To The Internet 2024, April
Anonim

I dag er Internettet tilgængeligt i næsten alle hjørner af verden, og det kan bruges fra en lang række enheder, herunder bærbare computere, tablets og mobiltelefoner. På trods af dette har du nogle gange muligvis stadig brug for en lokal kopi af en webressource for at kunne se den offline. For at downloade hele hjemmesiden eller en af dens sektioner er det mest rationelt at bruge speciel software.

Sådan indlæses et websted
Sådan indlæses et websted

Nødvendig

  • - Teleport Pro-applikation
  • - Internetforbindelse.

Instruktioner

Trin 1

Start guiden Nyt projekt i Teleport Pro. Vælg fil og nyt projektguide i hovedmenuen.

Trin 2

Indstil parametrene til at gemme webstedet på harddisken ved at vælge den relevante mulighed på guidenes første side. Vælg Dupliker et websted, inklusive bibliotekstruktur, hvis du vil placere data på disken, mens ressourceens virtuelle biblioteksstruktur bevares. Hvis du vælger Opret en søgbar kopi af et websted på min harddisk, placeres alle data i et bibliotek. Klik på "Næste".

Trin 3

Konfigurer parametrene til visning af målwebstedet af programmet. Indtast adressen på startsiden i feltet Startadresse. Fra dette dokument får du de første links til at navigere til andre dele af webstedet. Angiv den maksimale dybde for ressourcen ved applikationen i feltet Op til. Denne parameter specificerer det maksimalt mulige antal link-spring, der kan foretages fra det oprindelige dokument. Klik på "Næste".

Trin 4

Angiv de typer filer, der kan gemmes fra webstedet. Vælg Bare tekst for kun at gemme tekstdata. Hvis du vælger Grafik for ant og grafik, gemmes billeder og tekst. Angivelse af tekst, grafik, myrelyd gemmer også lyddata. Vælg Alt for at få en kopi af alt tilgængeligt indhold. I felterne Konto og Adgangskode skal du indtaste dine legitimationsoplysninger, hvis det kræves på målressourcen. Klik på "Næste".

Trin 5

Gennemgå oplysningerne på side fire i guiden. Klik på knappen Afslut.

Trin 6

Gem det oprettede projekt. I den dialogboks, der vises, skal du gå til det bibliotek, hvor webstedet skal gemmes. Indtast et navn til projektfilen. Klik på knappen Gem.

Trin 7

Indlæs webstedet. Vælg Projekt i menuen og derefter Start.

Trin 8

Vent til slutningen af processen med at gemme data fra webstedet. Oplysninger om antallet af downloadede og tilgængelige sider til download vises i statuslinjen.

Anbefalede: