Sådan øges Hastigheden

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Hastigheden
Sådan øges Hastigheden

Video: Sådan øges Hastigheden

Video: Sådan øges Hastigheden
Video: Sådan øger du computerens hastighed - Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

En bestemt kategori af brugere bliver meget ked af det, når deres computer ikke kan klare de tildelte opgaver. Et stort antal faktorer påvirker hastigheden på en pc, men en ting forbliver uændret: den kan øges på mange måder.

Sådan øges hastigheden
Sådan øges hastigheden

Instruktioner

Trin 1

Lad os få et punkt med det samme: Den bedste måde at øge hastigheden på din computer er at tilføje ny hardware til den eller ændre den eksisterende. Mange mennesker begynder at opgradere deres pc'er ved at købe RAM eller en processor. Dette er ikke altid sandt, fordi der er situationer, hvor en gammel harddisk i høj grad forstyrrer hurtig informationsbehandling.

Trin 2

Vi vil fokusere på softwaremetoder til computeracceleration. Start denne proces ved at indstille din harddisk. Åbn et vindue, der indeholder en liste over eksisterende partitioner. Gå til egenskaberne for nogen af dem. Find emnet "Tillad at indeksere indholdet af filer på denne disk" nederst. Deaktiver denne mulighed ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for etiketten. Klik på knappen Anvend. Denne handling tager 2-3 minutter.

Trin 3

Gentag trinene beskrevet i det forrige trin for alle andre harddiskpartitioner. Databehandlingshastigheden stiger med ca. 15%.

Trin 4

Lad os nu begynde at rydde op i registreringsdatabasen. RegCleaner-programmet hjælper dig med dette. Installer og kør det. Kør registreringsdatabasen scanningen - det tager 1-2 minutter. Klik på knappen "Slet" for at slippe af med unødvendige poster i registreringsdatabasen.

Trin 5

For en mere detaljeret indstilling af operativsystemet og øge computerens ydeevne anbefales det at bruge specielle hjælpeprogrammer. Overvej programmet Advanced System Care som et eksempel. Du kan downloade det fra den officielle webside fra producenten af denne software. www.iobit.com

Trin 6

Installer og aktiver ovenstående program. Det har kolossale muligheder, men vi er kun interesserede i nogle af dets aspekter. Åbn menuen System Diagnostics. Du vil se fire emner. Tænd dem alle, og klik på knappen Scan. Processen tager 5-6 minutter. Den knap, du trykkede på, ændrer navnet til "Reparer". Klik på den igen.

Trin 7

Åbn menuen Hjælpeprogrammer. Klik på ikonet, der siger "RAM". Et vindue vises foran dig, der viser status og graden af RAM-udnyttelse. Klik på knappen Videresend for at frigøre hukommelse, der spildes på ledige processer og tjenester.

Anbefalede: