Sådan Aktiveres Teksturacceleration

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Teksturacceleration
Sådan Aktiveres Teksturacceleration

Video: Sådan Aktiveres Teksturacceleration

Video: Sådan Aktiveres Teksturacceleration
Video: Sådan aktiveres patchpumpen 2024, Kan
Anonim

Grafikvisning af høj kvalitet og opdatering af teksturens hastighed, når kameraet nærmer sig et objekt (for eksempel i et spil) afhænger ofte af, om AGP-teksturacceleration er aktiveret. Du kan aktivere teksturacceleration, hvis problemerne ikke er relateret til det indbyggede grafikkort, drivernes "friskhed" eller i princippet fraværet af DirectX på få sekunder.

Sådan aktiveres teksturacceleration
Sådan aktiveres teksturacceleration

Instruktioner

Trin 1

Fra menuen "Start" skal du kalde kommandoen "Kør" ved at klikke på den tilsvarende linje med venstre museknap. I dialogboksen skal du indtaste kommandoen dxdiag i feltet uden mellemrum eller anførselstegn. Klik på OK for at bruge Microsoft DirectX Diagnostic Tool til at indsamle komponentdata og fejlfinding af problemer.

Trin 2

Vent på, at dataindsamlingen er færdig, og gå til fanen Display. Hvis der er tilsluttet flere skærme til computeren, skal du vælge den, du har brug for (fane "Display 1" og "Display 2").

Trin 3

I afsnittet "DirectX Capabilities" placeret i den centrale del af vinduet skal du vælge linjen "AGP Texture Acceleration". Hvis acceleration er deaktiveret, smelter "Unavailable" -mærket til højre for etiketten, og "Enable" -knappen er placeret til højre. Klik på den med venstre museknap.

Trin 4

I det vindue, der vises, og underretter om, at brugen af AGP-porten (Accelerated Graphics Port) vil være aktiveret for alle systemenheder, der understøtter den, skal du bekræfte inddragelsen af teksturer ved at klikke på "OK" -knappen med venstre museknap.

Trin 5

Luk vinduet DirectX Diagnostic Tool ved at venstreklikke på knappen "Exit" eller ved at klikke på "X" -ikonet i øverste højre hjørne af vinduet.

Trin 6

På samme tid skal du sørge for, at alle accelerationsindstillinger er aktiveret. For at gøre dette skal du højreklikke i en hvilken som helst ledig del af skrivebordet og åbne vinduet "Egenskaber: Skærm" ved at klikke på "Egenskaber" -linjen i rullemenuen med en hvilken som helst museknap. Gå til fanen "Indstillinger" og klik på knappen "Avanceret".

Trin 7

Vinduet "Egenskaber: Monitor Connector Module og" åbnes. Gå til fanen "Diagnostics" i dette vindue, og indstil "skyderen" i sektionen "Hardwareacceleration" til det maksimale (det vil sige helt til højre). Klik på knappen "Anvend", luk vinduerne.

Anbefalede: