Sådan Uploades En Video

Indholdsfortegnelse:

Sådan Uploades En Video
Sådan Uploades En Video

Video: Sådan Uploades En Video

Video: Sådan Uploades En Video
Video: Hvordan man uploader en video-fil til YouTube 2024, Kan
Anonim

World Wide Web har et stort antal tjenester, der giver dig mulighed for at placere og stille til rådighed for andre brugere en bred vifte af oplysninger, herunder videomaterialer.

Sådan uploades en video
Sådan uploades en video

Instruktioner

Trin 1

Find en passende service online. Det store antal ressourcer på de sociale medier, der er tilgængelige i dag, giver dig mulighed for ubesværet at offentliggøre både lydinformation og klip, der er gemt på din personlige computers harddisk. Den mest berømte tjeneste, der giver mulighed for at dele videooplysninger med andre mennesker er YouTube.

Trin 2

For at komme i gang skal du registrere dig på et af de websteder, der sender klip på Internettet. Udfyld alle påkrævede felter i registreringsformularen. Normalt er det nødvendigt at angive navn, e-mail, fødselsdato, køn og acceptere vilkårene for brug af tjenesterne i tjenesten. Når du er registreret, kan du tilpasse din profil ved at give yderligere oplysninger om dig selv.

Trin 3

Når du har gennemført alle trin i forbindelse med oprettelse af en konto på webstedet, skal du fortsætte direkte til placeringen af videodata. Følg det tilsvarende link ("Tilføj video"). Du kan uploade et klip ved at optage en video fra et webcam online, ved at trække det ind i feltet på en webside eller ved at klikke på knappen "Tilføj video". I sidstnævnte tilfælde finder du videoen gennem standard Windows Stifinder. Vælg en fil, der skal udgives. Det skal maksimalt være 15 minutter og tage mindre end 2 GB diskplads. Husk at respektere copyrighten til videoskaberen. Find den mest hensigtsmæssige måde at interagere med tjenesten på for dig, og fuldfør handlingen med afsendelse af klippet.

Trin 4

Efter de foregående trin starter download af videoen, og processen vises. Indtast om nødvendigt navnet på klippet på tastaturet, indtast oplysningerne om videoen. Bestem adgangsniveauet til videoen, og tildel den til den relevante gruppe. Når alle handlinger relateret til tilføjelse af et klip slutter, modtager du et link til det.

Anbefalede: