Sådan Oprettes En Amerikansk Konto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Amerikansk Konto
Sådan Oprettes En Amerikansk Konto

Video: Sådan Oprettes En Amerikansk Konto

Video: Sådan Oprettes En Amerikansk Konto
Video: Hvordan du opretter en gratis iTunes konto uden kreditkort. 2024, Kan
Anonim

Tilmelding til en amerikansk iTunes Store-konto har en række positive ting. Brugeren får adgang til Indløs koder, muligheden for at købe medieindhold, downloade applikationer, der ikke er i den russiske version. Derudover kan du på den amerikanske konto ofte bruge dagens gratis apps.

Sådan oprettes en amerikansk konto
Sådan oprettes en amerikansk konto

Nødvendig

iTunes-program

Instruktioner

Trin 1

Start iTunes. Find butikfeltet i sidepanelet, og gå til fanen iTunes Store. Rul ned på den side, der vises, og skift land til USA ved at vælge USA. Når siden er opdateret, skal du finde sektionen App Store. Det kan være placeret i venstre sidebjælke i butikken eller helt øverst afhængigt af dine indstillinger og version af iTunes.

Trin 2

Find sektionen Gratis apps. Det er placeret i højre sidebjælke på App Store-siden. Vælg et hvilket som helst gratis spil, og klik på knappen Gratis for at downloade. Ansøgningen skal være gratis for at oprette en amerikansk konto. Ellers skal du bruge et amerikanskregistreret kreditkort.

Trin 3

Klik på knappen "Opret en konto" i det vindue, der vises. Hvis du allerede har en amerikansk konto, skal du bare indtaste dit brugernavn og din adgangskode. Der vises en advarselsdialog, hvor du klikker på knappen Fortsæt for at fortsætte med registreringen. Læs systemets regler, og bekræft, at du har læst og accepterer dem ved at markere det tilsvarende felt og klikke på Enig-knappen.

Trin 4

Udfyld dine registreringsoplysninger. Indtast din kontakt-e-mail-adresse, opret en adgangskode, og bekræft den. Derefter skal du vælge et sikkerhedsspørgsmål og et svar for at gendanne din adgangskode. Vær venlig at indtaste din fødselsdato. Sørg for at kontrollere, at de to sidste linjer ikke er markeret. Klik på knappen Fortsæt.

Trin 5

Tjek det næste trin i tilmeldingen. Her skal du angive dit betalingskort og indtaste dine personlige data. Når du vælger et kort, overføres du straks til at registrere en russisk konto, så vælg Ingen. I afsnittet om personlige oplysninger skal du indtaste efternavn og fornavn samt bopælsadresse i USA. Her kan du drømme dig op. Fuldstændig registrering.

Trin 6

Tjek din e-mail. Du skal modtage en bekræftelses-e-mail. Aktiver din amerikanske konto ved at klikke på det link, der er angivet i brevet.

Anbefalede: