Sådan Aktiveres Mail.ru-agent

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Mail.ru-agent
Sådan Aktiveres Mail.ru-agent

Video: Sådan Aktiveres Mail.ru-agent

Video: Sådan Aktiveres Mail.ru-agent
Video: Пару слов про Агент Mail.ru 2024, Kan
Anonim

Mail. Agent er et program, der giver brugere fra forskellige dele af landet mulighed for at udveksle onlinemeddelelser. Installation og aktivering af dette program på en computer er ret simpelt, for dette har du brug for lidt fritid.

Sådan aktiveres agenten
Sådan aktiveres agenten

Nødvendig

Computer, internetadgang, Mail. Agent-program

Instruktioner

Trin 1

Inden du kan aktivere agenten, skal du downloade dette program til din computer og derefter installere det. Du skal også have en konto på Mail.ru-webstedet. Lad os tale om at aktivere en agent fra starten.

Trin 2

Åbn enhver internetbrowser, og indtast webstedsadressen i adresselinjen: mail.ru. Når du er på tjenestens hovedside, skal du være opmærksom på den blå brugerautorisationsformular. Over det vil du se fanen "Agent". Klik på denne fane, og klik på knappen Download Mail. Ru Agent. Mens programmet downloades til din computer, skal du vende tilbage til hjemmesiden ved at klikke på knappen "Tilbage" i browseren.

Trin 3

I den samme blå form vil du se et tekstlink "Tilmeld dig i mail". Klik på den, og udfyld derefter alle de foreslåede felter på næste side. Du kan også oprette en konto på My World-projektet ved at indstille de relevante registreringsindstillinger. Klik på knappen "Registrer". På dette tidspunkt skal download af programmet slutte.

Trin 4

Åbn mappen, hvor du downloadede agentinstallatøren, og kontroller den med et antivirusprogram. Hvis alt er i orden, skal du dobbeltklikke på installationsprogrammet og installere Mail. Ru Agent på din computer. Når applikationen er installeret, skal du starte den ved hjælp af den relevante genvej. Brugerloginformularen åbnes. Indtast den postkasseadresse, du har modtaget tidligere, og den adgangskode, du angav under registreringen. Klik på knappen "Login". Dette aktiverer agenten på din computer.

Anbefalede: