Sådan Oprettes Et Websted På Wordpress

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Websted På Wordpress
Sådan Oprettes Et Websted På Wordpress

Video: Sådan Oprettes Et Websted På Wordpress

Video: Sådan Oprettes Et Websted På Wordpress
Video: Sådan oprettes en menu i Wordpress 2024, Kan
Anonim

Wordpress er en gratis platform til administration af websteder. Den største fordel ved systemet er, at det er let at administrere. Du kan også forbinde yderligere moduler til det, der hjælper med at forenkle processen med at oprette og vedligeholde din blog.

Sådan oprettes et websted på Wordpress
Sådan oprettes et websted på Wordpress

Instruktioner

Trin 1

Før du opretter et websted, skal du udvikle en handlingsplan. Beslut hvad du vil fortælle dine besøgende på bloggen? Måske vil du skrive om børns opdragelse og udvikling, eller måske vil du tale om, hvordan man tjener penge på Internettet. Baseret på din branche, kom med et domænenavn. Dette er navnet på webstedet, der tjener til at identificere området på Internettet. Lad os sige, at du vil køre en kolonne om børn. Du kan vælge et domænenavn som www.na-zametky-mame.ru.

Trin 2

Vælg en hosting. Dette er en platform, der mod et mindre gebyr gemmer dine blogfiler og giver internetbesøgende adgang til dit websted. Gå igennem registreringsproceduren på hosting, køb et domænenavn.

Trin 3

Når navnet er tildelt dig, modtager du en e-mail til den e-mail, du angav, da du registrerede dig på webstedet. Dette tager normalt ikke mere end 3 dage. Dernæst skal du på hosting oprette en MySQL-database, angive databasens navn og adgangskoden (sørg for at skrive dem ned).

Billede
Billede

Trin 4

Download Wordpress-distributionen. For at gøre dette skal du gå til det officielle russificerede sted på platformen, klikke på "Download Wordpress".

Billede
Billede

Trin 5

Åbn derefter hostingkontrolpanelet; vælg "File Manager"; angiv navnet på dit websted ved at dobbeltklikke på det. Her vil du se mappen public_html, gå til den.

Billede
Billede

Trin 6

Upload Wordpress til webstedet. For at gøre dette skal du klikke på "File" - "Upload to Server". Når du har uploadet platformen til webstedet, vil du se dens navn i mappen public_html. Pak WordPress ud ved at klikke på det og vælge "Arkiver" - "Udpak".

Billede
Billede

Trin 7

Nu skal du placere filerne på samme sted som arkivet. For at gøre dette skal du gå til Wordpress-mappen i afsnittet "Rediger", vælge "Vælg alt" og derefter klippe dem ud. Flyt et niveau op ved at klikke på pilen, og indsæt derefter de udskårne filer. Du skal slette den tomme Wordpress-mappe, index.htm. Du kan nu åbne den blog, du oprettede i din browser.

Billede
Billede

Trin 8

Log ind på dit websted. Start filhåndteringen. Omdøb wp-config-sample.php-filen til wp-config.php ved at vælge Omdøb i menuen Filer. Rediger derefter denne fil. Udskift database_navn_her og brugernavn_her med navnet på din database, som du oprettede i trin 3. Udskift password_here med din adgangskode.

Billede
Billede

Trin 9

Start admin-panelet for din ressource. Linket til det skal se sådan ud: www.your_domain_name / wp-admin / install.php. På dette tidspunkt skal du indtaste navnet på bloggen, brugernavnet, komme med en adgangskode, angive en e-mail-adresse. Installationen af platformen er færdig.

Anbefalede: