Sådan Deaktiveres Blogs

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Blogs
Sådan Deaktiveres Blogs

Video: Sådan Deaktiveres Blogs

Video: Sådan Deaktiveres Blogs
Video: Как отключить adblock в браузерах 2024, Kan
Anonim

Enhver af de moderne motorer til oprettelse af et websted (CMS) giver mulighed for at blogge både administratoren og andre brugere af webstedet. Men ikke alle projekter har brug for blogs, så skal du bare slå dem fra.

Sådan deaktiveres blogs
Sådan deaktiveres blogs

Instruktioner

Trin 1

Sådan deaktiveres blogs i Joomla: Gå til motoradministrationspanelet ved at gå til adressen som "www.your_site / administrator" og indtaste de data, der er angivet under Joomla-installationen. Hold markøren over menuen Udvidelser øverst på skærmen, og vælg Komponenter fra rullelisten.

Trin 2

I vinduet, der åbnes, skal du finde komponenten "Blog" (eller noget lignende, f.eks. IDOBlog), markere afkrydsningsfeltet ud for dette emne og derefter klikke på knappen "Slet valgt" i værktøjslinjen. Hvis du ikke ønsker at fjerne denne komponent, skal du klikke på fluebenikonet overfor Blog-komponenten, markeringen skal skifte til et kryds, hvilket betyder, at denne komponent simpelthen er deaktiveret og ikke vises på webstedet.

Trin 3

For at deaktivere "Blog" -komponenten på Instant CMS-motoren skal du gå til administrationspanelet. For at gøre dette skal du indtaste adressen på dit websted i browserens adresselinje, logge ind som administrator ved at indtaste login og adgangskode, der er angivet, når installation af motoren (som standard er login admin, du kan ændre det i adminpanelet). Klik på knappen "Admin" øverst på skærmen.

Trin 4

Vælg komponenter i menulinjen. Du vil se en liste over komponenter installeret på webstedet, finde komponenten "Blogs" og markere den. For at deaktivere alle blogs på siden skal du klikke på ikonet "grønt flueben", det skifter til et "rødt kryds".

Trin 5

For at deaktivere en bestemt blog skal du klikke på selve komponenten "Blogs" og derefter på knappen "Liste over blogs". Marker derefter den blog, du vil slette. For at fjerne det skal du klikke på knappen "Fjern valgt". Hvis du vil slette flere blogs ad gangen, skal du markere flere unødvendige blogs på én gang (ved at sætte et flueben foran dem) og derefter klikke på knappen "Slet valgt", som er placeret lige over feltet med listen over blogs.

Anbefalede: