Sådan Finder Du Et Websted På Mail.ru

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Et Websted På Mail.ru
Sådan Finder Du Et Websted På Mail.ru

Video: Sådan Finder Du Et Websted På Mail.ru

Video: Sådan Finder Du Et Websted På Mail.ru
Video: Find e mail adresser på alle! Sådan finder du en email på enhver 2024, Kan
Anonim

Den velkendte og berømte russiske portal mail.ru vandt sin popularitet ikke kun med sit eget e-mail og sociale netværk, men også med en udviklet søgemaskine. Det er takket være denne funktion, at du på mail.ru ikke kun kan finde det websted, som brugeren har brug for, men også analysere det.

Sådan finder du et websted på mail.ru
Sådan finder du et websted på mail.ru

Instruktioner

Trin 1

Gå til Internettet gennem en af browserne - Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari eller andre. Øverst i programvinduet skal du finde websteds søgningslinje og indtaste mail.ru URL'en i den. Den samme adresse kan indtastes i søgefeltet i den browser, du bruger. Kun i det andet tilfælde skal du desuden klikke på ikonet for den officielle webside mail.ru.

Trin 2

Når mail.ru-portalen åbnes, vil du se dens grænseflade, lavet i hvide og blå toner. Find søgefeltet mail.ru øverst på hovedsiden. Der skal være en blinkende markør i begyndelsen af denne linje. Hvis du ikke finder det, skal du klikke en gang på søgefeltet, så vises det. Skift om nødvendigt det brugte sprog fra russisk til engelsk. RU-flag nederst til højre på din skærm skal skifte til ENG.

Trin 3

I søgefeltet mail.ru skal du indtaste navnet eller adressen på det websted, du vil finde. Efter at have bekræftet input ved at trykke på Enter-knappen, vil du se en liste over de mest populære websteder til din anmodning. Det officielle websted vil oftest være placeret i den første position på listen. Hvis du indtaster webstedets navn i en hvilken som helst rækkefølge, er dets officielle ressource muligvis ikke den første på listen.

Trin 4

De nødvendige oplysninger til analyse af det fundne websted kan fås ved hjælp af top.mail.ru-tjenesten. For at gøre dette skal du blot søge efter det ved hjælp af den angivne webadresse og indtaste URL eller webstedsnavn i det øverste midterste søgeudtryk. De samme oplysninger kan fås ved at klikke på de specielle ikoner, der findes på hvert websted, der er klassificeret i mail.ru-portalen.

Trin 5

Glem ikke, at mail.ru-portalen har sine egne specifikationer for sorteringswebsteder, når der vises søgeresultater. Derfor er søgefunktionerne for den krævede webressource mail.ru noget mere beskedne end de mere kendte og populære Yandex og Google.

Anbefalede: