Sådan Fjernes En Offentlighed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Offentlighed
Sådan Fjernes En Offentlighed

Video: Sådan Fjernes En Offentlighed

Video: Sådan Fjernes En Offentlighed
Video: Sådan fjerner du fliser på badeværelset 2024, Kan
Anonim

Fraværet af en speciel knap til at slette et fællesskab fører til, at mislykket oprettede publikum gemmes på netværket og på listen over dine grupper. Men faktisk vil det ikke være svært at fjerne et publikum fra Vkontakte, hvis du er skaberen af dette samfund.

Sådan fjernes en offentlighed
Sådan fjernes en offentlighed

Instruktioner

Trin 1

Log ind på din konto på hovedsiden på det sociale netværk "Vkontakte" ved at tilføje dit brugernavn og din adgangskode i de relevante felter. Vælg "Mine grupper" i menuen til venstre på siden. Gå til fanen "Management" og vælg den offentlige side, som du vil slette permanent.

Trin 2

I det samfund, der åbnes, skal du klikke på indstillingen "Community Management", som er på listen under avataren. Hvis din offentlighed har mindre end 100 tilhængere, vil fjernelsesprocessen være meget lettere og vil ikke tage meget tid. I slutningen af listen over indstillinger og udvidelser under fanen Generelt vil du se linket Tildel administratorer. Klik på den.

Trin 3

Det sociale netværk leder dig til administrationens side for din offentlighed. Nedrykke alle de administratorer, du har udpeget en efter en, og tilbagekald skabernes rettigheder, dvs. Mig selv. Hvis du ikke er skaberen af denne offentlighed, kan du ikke slette den. Efter at have gennemført den beskrevne procedure, vises en besked på skærmen, der indeholder en advarsel om, at dit publikum vil blive slettet efter at have trykket på "Ok" -knappen, og det vil være umuligt at gendanne det. Giv dit samtykke med en bestemt holdning. Ellers skal du klikke på "Annuller" - så forsvinder din offentlige side ingen steder.

Trin 4

Hvis din offentlighed indeholder mere end 100 abonnenter, baseret på logikken i de foregående handlinger, skal du reducere antallet til 99 og udføre de samme handlinger. Det er meget lettere at fjerne abonnenter uden at klikke på "Fjern fra gruppe" foran hvert foto, men at føje dem til den sorte liste. For at gøre dette skal du gå til Community Management og vælge fanen Blacklist. Her finder du linket "Søg efter deltagere". Ved at klikke på den føres du til listen over gruppemedlemmer, hvor der under hvert foto vil være en funktion "Tilføj til forbudsliste".

Trin 5

Hvis der er for mange medlemmer i din gruppe, kan du bare afmelde siden og lade den klare sig selv. Mest sandsynligt vil deltagerne, der bemærker, at aktiviteten på offentligheden er stoppet, afmelde dem, og gruppen slettes automatisk af netværket. Under alle omstændigheder frigør du plads på listen over dine grupper.

Anbefalede: