Sådan Aktiveres Sikkerhedscenter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Sikkerhedscenter
Sådan Aktiveres Sikkerhedscenter

Video: Sådan Aktiveres Sikkerhedscenter

Video: Sådan Aktiveres Sikkerhedscenter
Video: Sådan bruger du Windows Sikkerhed i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

Sikkerhedscentret er designet til at overvåge systemets status. Med sin hjælp forstyrres ikke systemets kerne på grund af den konstante overvågning af handlinger fra brugere af operativsystemer i Windows-familien.

Sådan aktiveres Sikkerhedscenter
Sådan aktiveres Sikkerhedscenter

Nødvendig

Windows-operativsystem

Instruktioner

Trin 1

Sikkerhedscenter-appleten indeholder flere muligheder, såsom antivirus-suite, firewall og automatiske opdateringer. Når der typisk opstår et problem eller en funktionsfejl i en af de anførte komponenter, opstår der automatisk en meddelelse. For at løse problemet skal du bare venstreklikke på værktøjstip og vælge en løsning.

Trin 2

Security Center bliver aktiv, så snart operativsystemet er installeret på computeren. Du kan kun deaktivere denne funktion manuelt, fordi Denne indstilling forbliver som standard altid aktiv. Hvis du bruger originale diske leveret af Micrisoft eller dets distributører, vil du ikke støde på dette problem.

Trin 3

For Windows XP-operativsystemet er proceduren som følger. Klik på menuen "Start", og vælg afsnittet "Kontrolpanel". I det vindue, der åbnes, skal du gå til punktet "Administrative værktøjer" og vælge elementet "Tjenester".

Trin 4

Find elementet "Sikkerhedscenter" blandt de tilgængelige tjenester. Åbn indstillingsvinduet ved at dobbeltklikke på ikonet med venstre museknap, vælg indstillingen "Auto" i blokken "Starttype".

Trin 5

I det samme vindue skal du klikke på knappen "Anvend" efterfulgt af knapperne "Start" og "OK". Efter genstart af computeren vil du se meddelelser om sikkerhedscenter i systembakken på skrivebordet.

Trin 6

For Windows 7-operativsystemet er proceduren som følger. Klik på menuen "Start", og vælg afsnittet "Kontrolpanel". I det vindue, der åbnes, skal du gå til punktet "Administrative værktøjer" og vælge elementet "Tjenester". Alternativt kan du skrive ordet "Services" i søgefeltet i Start-menuen og trykke på Enter.

Trin 7

Vælg Sikkerhedscenter på listen over tilgængelige tjenester. Åbn vinduet til denne tjeneste, og vælg starttilstand "Automatisk". Klik på Start-knappen for at gemme dine ændringer. En genstart er ikke påkrævet til Windows 7-operativsystemet.

Anbefalede: