Sådan Deaktiveres Bannere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Bannere
Sådan Deaktiveres Bannere

Video: Sådan Deaktiveres Bannere

Video: Sådan Deaktiveres Bannere
Video: Minecraft: 7 Cool Banner Designs #4 (Tutorial) 2024, Kan
Anonim

Annoncer på websteder er ofte en kilde til gener og irritation for brugerne. Nogle gange reklamerer skaberne og ejerne af ressource misbrug så meget, at det bliver umuligt at bruge siden. For at løse problemet er der oprettet specielle programmer, der filtrerer reklamestrømmen og gør browsingwebsteder meget mere bekvemme og hurtige.

Sådan deaktiveres bannere
Sådan deaktiveres bannere

Instruktioner

Trin 1

Start enhver browser, du er vant til at surfe på Internettet. Indtast følgende tekst i adresselinjen: https://www.softportal.com/get-660-ad-muncher.html. Gå til afsnittet "Download" og download installationsfilen til Ad Muncher-programmet. Det blokerer reklamebannere, pop-ups og mange andre irriterende elementer på websteder. Hvis du vil, kan du vælge et andet program fra afsnittet "Annonceblokering" og prøve det, for eksempel AdGuard.

Trin 2

Dobbeltklik på venstre museknap på den downloadede fil. Dette starter installationsprocessen for hjælpeprogrammet. Vælg den mappe, hvor programmet skal installeres, og klik på Næste. Hvis intet ændres, bruges C: Program FilesAd Muncher-biblioteket.

Trin 3

Klik på knappen Jeg accepterer for at acceptere licensaftalen. Prøveperioden er 30 dage, hvor du kan afgøre, om dette værktøj er pengene værd. Klik på knappen Næste på den næste side. På samme sted markerer afkrydsningsfelterne elementerne for automatisk at starte programmet sammen med operativsystemet, oprette en genvej på skrivebordet og i mappen Alle programmer. Også kendt for brug med populære browsere, nemlig Opera, Firefox og Internet Explorer.

Trin 4

Klik på Næste på næste side. Her kan du vælge indstillingen til at gemme programindstillingerne: i profilen for hver bruger eller i programmappen. Lad den første mulighed være markeret, så er programmets muligheder tilgængelige fra alle systemkonti.

Trin 5

Klik på knappen "Start gratis 30-dages prøveperiode" i vinduet, der automatisk vises på skærmen. Dette begynder prøveperioden for brug. Efter kontrol og registrering af en ny kopi vises en Luk-knap. Klik på den for at fuldføre installationen.

Trin 6

Kontroller systemområdet for kørende applikationer. Det er placeret i nederste højre hjørne af skærmen nær uret. Hvis du ser Ad Muncher-ikonet i form af et kohoved, er programmet vellykket lanceret. Hvis der ikke er noget ikon, skal du åbne det ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller gennem Start-menuen, undermenuen Alle programmer, Ad Muncher-elementet. Når programmet er lanceret, vil det være i stand til at forbyde bannere i alle browsere, der er valgt under installationen, såvel som i ICQ og andre kendte hjælpeprogrammer. Alt dette sker automatisk uden brugerindblanding.

Anbefalede: