Sådan Aktiveres Kaspersky Anti-Virus På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Kaspersky Anti-Virus På Internettet
Sådan Aktiveres Kaspersky Anti-Virus På Internettet

Video: Sådan Aktiveres Kaspersky Anti-Virus På Internettet

Video: Sådan Aktiveres Kaspersky Anti-Virus På Internettet
Video: КАК УСТАНОВИТЬ АНТИВИРУС KASPERSKY БЕСПЛАТНО / ЛУЧШИЙ БЕСПЛАТНЫЙ АНТИВИРУС KASPERSKY FREE 2024, Kan
Anonim

For at antivirusprogrammet skal fungere korrekt, kræver det konstant opdatering af sine signaturdatabaser. De er nøglen til computerens sikkerhed og de oplysninger, der er i den. Kaspersky Anti-Virus giver brugeren proaktiv beskyttelse mod vira, trojanske heste og spyware samt ukendte trusler.

Sådan aktiveres Kaspersky Anti-Virus på Internettet
Sådan aktiveres Kaspersky Anti-Virus på Internettet

Instruktioner

Trin 1

For at aktivere Kaspersky Anti-Virus har du brug for en særlig aktiveringsnøgle. Du kan købe det fra butikken eller downloade det gratis online.

Trin 2

Hvis du køber en nøgle, bruger du et bestemt beløb, men du vil være helt fortrolig med at bruge den i to år. Hvis du beslutter at downloade det gratis fra netværket, skal du ikke glemme, at det på en hvilken som helst smuk dag kan blive sortlistet, og du bliver nødt til at kigge efter en anden. Tænk derfor omhyggeligt og foretag dit valg.

Trin 3

Åbn først antivirusvinduet. Venstreklik på proceslinjen en gang på det røde bogstav "K". Hvis ikke, skal du klikke på knappen "Vis skjulte ikoner".

Trin 4

Prøv derefter at køre nøglen fra proceslinjen tæt på uret. Du skal se hovedvinduet i Kaspersky Anti-Virus, hvor du skal vælge fanen "Licens". Hvis du havde installeret nøgler på forhånd, skal du afinstallere dem nu. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Flet / fjern" i antivirusvinduet og derefter klikke på "Fjern nøgle" i det vindue, der vises.

Trin 5

Nu har du ikke nogen nøgler installeret, og Kaspersky vil straks sige "Licens ikke fundet". Klik på "Aktivér applikation", så får du straks et aktiveringsvindue. Vælg "Aktivér med en nøgle", klik på knappen "Gennemse", så vises et nyt vindue.

Trin 6

Find derefter nøglen, vælg den, og klik på knappen "Åbn". Hvis alt er i orden med nøglen, vil du se alle oplysningerne om den og være i stand til at aktivere den. Klik på "Aktivér", vent lidt, og klik på "Udfør".

Trin 7

Glem ikke, at antivirus undertiden kan sige, at nøglen ikke er egnet. Normalt kan det være ubrugeligt, hvis det er sortlistet, udløbet eller simpelthen beregnet til en anden version af Kaspersky Anti-Virus. I dette tilfælde skal du prøve at downloade en ny nøgle og gentage aktiveringsproceduren igen.

Anbefalede: