Sådan Slettes E-mail Fra "Opera"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes E-mail Fra "Opera"
Sådan Slettes E-mail Fra "Opera"

Video: Sådan Slettes E-mail Fra "Opera"

Video: Sådan Slettes E-mail Fra
Video: Учите английский через рассказ | Оценка читателя уровн... 2024, Kan
Anonim

Af en eller anden grund mister nogle e-mail-kasser relevans for deres ejere. Ikke alle tjenester tillader dig at slette uønskede postkasser, men du kan i det mindste slette en konto fra din mailklient. For eksempel en, der er indbygget i Opera-browseren.

Sådan fjernes mail fra
Sådan fjernes mail fra

Instruktioner

Trin 1

Åbn din Opera-browser. Rækkefølgen for adgang til bestemte menuer, der kræves for at slette mail, varierer afhængigt af, om hovedmenulinjen er aktiveret i programmet eller ej.

Trin 2

Hvis panelet med hovedmenuen er aktiveret (du kan finde ud af dette ved tilstedeværelsen af knapperne "File", "Edit", "View" osv. Øverst i programmet), kan du gøre følgende.

Trin 3

Klik på menupunktet "Værktøjer"> "Mail og chat", i et nyt vindue skal du vælge den konto, du vil slette (hvis den er en, behøver du ikke vælge noget), og klik derefter på knappen "Slet", det er placeret på højre side af vinduet. Dernæst vises et vindue, der advarer om, at alle meddelelser, der blev gemt ved hjælp af Opera, slettes sammen med den slettede konto. Klik på OK for at bekræfte sletningen og derefter på Luk for at vende tilbage til din browser. Denne metode er velegnet til e-mails med både IMAP- og POP-protokoller.

Trin 4

Den anden metode kan kun bruges til konti med IMAP-mailprotokoller. Klik på menupunktet Mail> IMAP-mapper. Et nyt vindue vises, hvor listen "Konto" er til venstre. Vælg den ønskede e-mail i den, og klik på rullemenuen "Konto", som er placeret ovenfor. På listen, der vises, skal du vælge "Slet" i det nye vindue OK og i det næste også OK.

Trin 5

Hvis panelet med hovedmenuen er deaktiveret, skal du klikke på knappen med Opera-ikonet, der er placeret i øverste venstre hjørne af programmet. Vælg derefter "Mail og chat" og følg instruktionerne ovenfor.

Anbefalede: