Sådan Fjernes Begrænsninger På Internetadgang

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Begrænsninger På Internetadgang
Sådan Fjernes Begrænsninger På Internetadgang

Video: Sådan Fjernes Begrænsninger På Internetadgang

Video: Sådan Fjernes Begrænsninger På Internetadgang
Video: 😍 HOW TO BYPASS Parental Control Settings! *NEW* | Working 2021 2024, April
Anonim

Medarbejdere i private virksomheder står ofte over for netværksrestriktioner. Det udtrykkes i nægtelse af adgang til websteder, der anses for ikke at være relateret til arbejdsgangen. For at fjerne denne begrænsning kan du bruge en af de enkle muligheder.

Sådan fjernes begrænsninger på internetadgang
Sådan fjernes begrænsninger på internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Brug anonymiserere. Denne service hjælper dig med at åbne websteder, inklusive dem, der er blokeret af din proxyserver, uden at efterlade de adresser, du har åbnet, i dens logfiler. Dets funktionsprincip er, at den handler på princippet om en proxyserver - alle data, som du beder om, passerer først igennem den og først derefter overføres til din pc. Alt, hvad der forbliver i proxyserverens hukommelse, er et besøg på anonymiseringsstedet. Dette opnås ved at kryptere adressen på det anmodede websted på en sådan måde, at det ligner et link til anonymiseringswebstedet. Lad os overveje brugen af denne service ved hjælp af timp.ru som et eksempel. Gå til stedet, implementer derefter adresselinjen, hvor du skal indtaste den adresse, du har brug for, og tryk på "Enter".

Trin 2

Brug en datakomprimeringstjeneste. Det er designet til at reducere omkostningerne ved brug af gprs internet. Dets funktionsprincip er det samme som anonymiserere, bortset fra at det også komprimerer data og kun derefter overfører det til din computer. Denne service kan leveres både gennem applikationen og via en webside. Adgang til tjenesten kan udføres på en betalt eller gratis basis, med gratis brug er downloadhastigheden på den anmodede side meget lavere end ved brug af en betalt konto.

Trin 3

Du kan også bruge Opera Mini-browseren. Det er designet til mobiltelefoner, så du skal først installere en java-emulator. Browseren kræver ikke installation, så du kan bære den på et USB-flashdrev. Hovedbetingelsen for brug er, at der skal installeres en emulator på den computer, som den skal bruges til. Det fungerer på samme princip som datakomprimeringstjenester, men der er næsten ingen ventetid. Deaktiver billed- og appindlæsning for at maksimere sideåbningshastigheden.

Anbefalede: