Sådan Fjernes En Vkontakte-virus Og Blokering Af En Konto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Vkontakte-virus Og Blokering Af En Konto
Sådan Fjernes En Vkontakte-virus Og Blokering Af En Konto

Video: Sådan Fjernes En Vkontakte-virus Og Blokering Af En Konto

Video: Sådan Fjernes En Vkontakte-virus Og Blokering Af En Konto
Video: Часть 2. Теплая, красивая и удобная женская манишка на пуговицах. Вяжем на 2-х спицах. 2024, April
Anonim

Virussen, der er designet til brugere af det sociale netværk VKontakte, blokerer adgangen til denne ressource. Normalt, når du prøver at logge ind med dit brugernavn, vises en meddelelse om, at du skal sende en SMS til et bestemt nummer for at fjerne blokeringen af din konto. Stol ikke på svindlerne, du skal bare fjerne virussen fra systemet og gendanne adgangen til det sociale netværk.

Sådan fjernes en Vkontakte-virus og blokering af en konto
Sådan fjernes en Vkontakte-virus og blokering af en konto

Instruktioner

Trin 1

Husk, at der ofte kommer en virus på din computer, når du downloader forskellige gratis programmer. VKontakte-administrationen beder aldrig om at sende en betalt SMS for at få adgang til siden, så det er ikke svært at identificere infektionen.

Trin 2

Klik på ikonet "Computer" og indtast vkontakte.exe i søgefeltet på C-drevet efter at have trykket på Enter. Slet alt, hvad der findes under dette navn, og søg allerede efter vk.exe. VKontakte-virussen har dog ofte et andet navn for camouflage. Antivirus kan hjælpe med at opdage malware. Hvis du ikke ønsker at installere et omfangsrigt og ressourceintensivt program på din computer, kan du bruge gratis hjælpeprogrammer og udføre en enkelt scanning, for eksempel "Dr. Web CureIt!" eller Kaspersky Virus Removal Tool, der ikke kræver installation. De er placeret på udviklerwebstederne.

Trin 3

Åbn værtsfilen. Hvis dit operativsystem er Windows XP, skal du gå til følgende adresse ved at skrive det i den øverste linje i mappen Denne computer:% SYSTEMROOT% / system32 / drivers / etc / hosts. Vista- og Windows 7-brugere skal gå til mappen:% SYSTEMROOT% / system32 / drivers / etc \. Klik på værtsfilen, og åbn den med Notepad-teksteditoren.

Trin 4

Vær opmærksom på indholdet af filen. Find og slet alle linjer, der indeholder adresser vk.ru, vkontakte.ru osv. Du kan også prøve at slette alle linjerne og kun efterlade den, der indeholder navnet localhost. Gem dine ændringer, og genstart din browser. Adgang til din konto på VKontakte sociale netværk skal gendannes.

Anbefalede: