Sådan Starter Du En E-mail På Yandex

Sådan Starter Du En E-mail På Yandex
Sådan Starter Du En E-mail På Yandex

Video: Sådan Starter Du En E-mail På Yandex

Video: Sådan Starter Du En E-mail På Yandex
Video: Как подключить яндекс к gmail и outlook 2024, Kan
Anonim

Postkassen er meget nødvendig for den videre brug af internetressourcer. Så det er nødvendigt for korrespondance, registrering på forskellige websteder. Der er mange ressourcer, der giver mulighed for at oprette en postkasse til dig selv, for eksempel: yandex, mail, rambler osv.

Sådan starter du en e-mail på Yandex
Sådan starter du en e-mail på Yandex

Vi går til adressen yandex.ru, i øverste højre hjørne ser vi felterne til indtastning af login og adgangskode. Der er et sådant link "Start en postkasse", følg dette link.

image
image

På den næste side skal vi indtaste registreringsdata: navn, efternavn, login, komme med et kodeord, mobiltelefonnummer.

image
image

Efternavn og navn

Det er ønskeligt at indtaste for- og efternavn, men det er efter eget skøn.

Log på

Du skal komme med et lettere login, fordi dette vil være din e-mail-adresse, du kan skrive et telefonnummer i login. Når du kommunikerer i telefonen, er det svært at diktere adressen. Og samtalepartneren skriver muligvis forkert, og du modtager ikke brevet. Så tænk godt over dit login.

Adgangskode

Men adgangskoden skal tænkes så vanskeligt som muligt. Det er ønskeligt, at det indeholder store og små bogstaver samt tal. Det er vigtigt, at du ikke glemmer det. Du kan ikke bruge login, fødselsdato, rigtigt navn og efternavn i adgangskoden, fordi malefaktorer sover ikke og bryder ind i kasser.

Genopretning

For at gendanne adgangen til din postkasse, for eksempel, har du glemt din adgangskode, eller nogen hacket din postkasse og ændret adgangskoden, skal du indtaste et telefonnummer eller markere, at du ikke har en telefon og komme med et bekræftelsesspørgsmål. Hvis du indtaster et telefonnummer, og når adgangen er gendannet, sendes en ny adgangskode til telefonen i form af en SMS. Hvis du indtaster et testspørgsmål, skal du indtaste et svar, og så vil systemet bede dig om at komme med en ny adgangskode.

Hvis du gjorde alt korrekt, vil du have et grønt flueben ud for hver vare.

image
image

Vi afslutter registreringen ved at klikke på den gule knap "Opret mail". Et vindue med en verifikationskode vises.

image
image

Indtast og klik på "Fortsæt". Det næste vindue vises, dette er nu din e-mail-adresse.

Anbefalede: