Sådan Blokerer Du Andres VKontakte-side

Indholdsfortegnelse:

Sådan Blokerer Du Andres VKontakte-side
Sådan Blokerer Du Andres VKontakte-side

Video: Sådan Blokerer Du Andres VKontakte-side

Video: Sådan Blokerer Du Andres VKontakte-side
Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2024, April
Anonim

Oftest opstår behovet for at blokere din egen side på VKontakte sociale netværk, når enten behovet for det forsvinder, eller når dårlige ønsker forsøger at skamme brugeren på en eller anden måde. Det er ikke så svært at lave en blokering.

Sådan blokerer du andres VKontakte-side
Sådan blokerer du andres VKontakte-side

Det skal bemærkes, at administrationen af det sociale netværk VKontakte er meget uønsket i forbindelse med blokering af andres konti. Dette skyldes primært, at webstedsstatistik i sådanne tilfælde vil falde, og som du ved, er VKontakte meget glad for at vise folk, at de er populære. Således viser det sig, at blokering af en uønsket konto kræver et tungtvejende argument, det vil sige en alvorlig overtrædelse af selve det sociale netværks regler. Hvis dette ikke er tilfældet, er det usandsynligt, at du vil være i stand til at blokere din konto, selvom der er flere måder, der kan hjælpe dig med at gennemføre din plan.

Overtrædelse af webstedsregler

Som nævnt ovenfor kan administrationen let blokere en bruger, der overtræder reglerne på det sociale netværk. Selvfølgelig læser ikke alle disse regler, og endnu flere mennesker bryder dem regelmæssigt. Som et resultat viser det sig, at en bruger, der ønsker at blokere en anden konto, kan skrive en klage til administrationen af det sociale netværk VKontakte, hvis det ønskes. Når det er overvejet, og hvis administrationen sørger for, at brugeren har overtrådt reglerne, bliver hans side straks blokeret.

Forkerte og unøjagtige data

Du kan blokere andres VKontakte-side, hvis brugeren har indtastet forkerte eller unøjagtige data. Det vil sige, at brugeren skal finde sådanne oplysninger på den dårlige persons side. For eksempel, hvis avataren ikke er et foto af kontoejeren, eller hvis han har angivet unøjagtige (falske) oplysninger om sig selv (fuldt navn osv.), Kan du nemt klage over en overtrædelse af webstedsreglerne og kræve, at kontoen blokeres.

Kopier indsæt

Copy-paste (kopieret tekst) kan også være årsagen til at blokere kontoen. For at gøre dette skal du finde det nøjagtige websted, hvorfra teksten blev kopieret, og skrive til ejeren af denne ressource, at hans oplysninger blev offentliggjort på VKontakte sociale netværk af en bestemt person (du skal angive adressen på siden på hvor teksten og adressen på sideejeren er gemt). Samtidig skal du sende en klage til administrationen. Som et resultat af verifikationen vil kontoen til den dårlige ønsker sandsynligvis blive blokeret.

Ulovlig udstationering af materialer

Ulovlige video- eller lydoptagelser er også en grund til at blokere andres side. Som du ved, kan copyright ikke krænkes, og brugen af piratkopierede lyd- og videooptagelser er bare en overtrædelse af loven. Brugeren skal bare skrive til administrationen, at ulicenseret materiale, der krænker rettighederne, er bogført på den angivne side.

Glem ikke, at folk arbejder i VKontakte teknisk support. I tilfælde af spredning af bagvaskelse eller fornærmelser mod dig kan du også bede om at slette den uønskede persons konto. Mest sandsynligt vil administrationen gå ind i din position og lytte til din anmodning.

Anbefalede: