Sådan Organiseres Trådløs Adgang

Indholdsfortegnelse:

Sådan Organiseres Trådløs Adgang
Sådan Organiseres Trådløs Adgang

Video: Sådan Organiseres Trådløs Adgang

Video: Sådan Organiseres Trådløs Adgang
Video: Sådan installerer du Unica System+ | Schneider Electric 2024, Kan
Anonim

Hvis du ikke kun har en personlig computer, men også en bærbar computer, netbook eller anden bærbar enhed, er det mest rentabelt at organisere trådløs internetadgang. Som et resultat behøver du ikke lægge netværkskabler og afhænger af deres placering.

Sådan organiseres trådløs adgang
Sådan organiseres trådløs adgang

Nødvendig

ekstra netværkskort, Wi-Fi-hotspot

Instruktioner

Trin 1

Konfigurer trådløs adgang via en personlig computer, der er tilsluttet internettet på nogen måde. I dette tilfælde skal du installere et ekstra netværkskort på din pc og tilslutte adgangspunktet til det via et netværk LAN-kabel. Åbn derefter "Netværks- og delingscenter", og gå til "Skift adapterindstillinger".

Trin 2

Find det andet NIC og åbn dets egenskaber. Fremhæv Internetprotokol (TCP / IP), og klik på knappen Egenskaber. Indtast IP-adressen til dit hjemmenetværk og undernetmasken, som skal matche instruktionerne for adgangspunktet. Klik på OK-knappen, og start tilslutningen af en ny netværksforbindelse. Nu kan du begynde at konfigurere trådløs adgang.

Trin 3

Start enhver internetbrowser. Hvis du har et Windows-operativsystem, er det bedst at bruge Internet Explorer-browseren, da ikke alle programmer kan fungere korrekt med Wi-Fi-indstillingen. Indtast IP-adressen på adgangspunktet i adresselinjen. Derefter vises et vindue, hvor du skal indtaste dit brugernavn og din adgangskode. Hvis du ikke tidligere har ændret adgangspunktets parametre, skal du som standard indtaste ordet “admin” i begge felter.

Trin 4

Udfyld adgangspunktparametrene. For at gøre dette skal du indtaste netværksnavnet, aktivere kryptering og komme med en nøgle. Hvis dette ikke gøres, kan uautoriserede personer bruge dit trådløse netværk. Når Wi-Fi-opsætningen er afsluttet, skal du gå tilbage til "Netværks- og delingscenter" og åbne egenskaberne for netværksadapteren, som internettet er tilsluttet. Klik på knappen "Avanceret", og aktiver andre brugere på dit netværk tilladelse til at bruge denne internetforbindelse.

Trin 5

Tænd den bærbare computer, du vil give trådløs adgang til. Gå til netværksindstillinger, og vælg "Søg efter et trådløst netværk". Vælg det ønskede netværksnavn, og indtast nøglen fra det. Derefter får du trådløs internetadgang.

Anbefalede: