Sådan Oprettes Forbindelse Til Internettet I Kasakhstan

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Forbindelse Til Internettet I Kasakhstan
Sådan Oprettes Forbindelse Til Internettet I Kasakhstan

Video: Sådan Oprettes Forbindelse Til Internettet I Kasakhstan

Video: Sådan Oprettes Forbindelse Til Internettet I Kasakhstan
Video: Rundrejse til Myanmar - Gyldne oplevelser | Stjernegaard 2024, Kan
Anonim

Internetforbindelse i Kasakhstan er mulig både ved hjælp af et fastnettelefonnetværk (Kazakhtelecom) og trådløst (for eksempel Beeline). Kazakhtelecom tilbyder en særlig Megaline-service med ADSL-adgangsteknologi. For at oprette forbindelse til Internettet skal du have en telefon med en separat telefonlinje. For at oprette forbindelse til trådløst internet har "Beeline" et specielt sæt, der inkluderer et 3G USB-modem og et SIM-kort med takstplanen "Klik".

Sådan oprettes forbindelse til internettet i Kasakhstan
Sådan oprettes forbindelse til internettet i Kasakhstan

Nødvendig

  • - en computer med operativsystemet Windows XP eller nyere
  • ADSL-modem eller 3G USB-modem.

Instruktioner

Trin 1

Kontroller muligheden for at forbinde en telefonlinje til Megaline-tjenesten ved at ringe til supporttjenesten. Hvis tjenesten er tilgængelig for dit nummer, skal du udfylde en ansøgning om forbindelse i abonnentafdelingen. Ved registrering udstedes en særlig kode.

Trin 2

Køb et ADSL-modem. Hvis du ikke ved, hvilket modem du skal vælge, skal du kontakte Kazakhtelecoms specialister eller lederen af elektronikbutikken for at få råd.

Trin 3

Opsæt modemet selv eller med hjælp fra Kazakhtelecom-specialister.

Trin 4

Når du opretter forbindelse til internettet for første gang, skal du indtaste megaline-brugernavnet og adgangskoden og gå til registreringssiden. Registrer dig ved hjælp af en særlig kode, der er udstedt, når du udfylder ansøgningen. Indtast dit nye brugernavn og din adgangskode.

Trin 5

Når du har gennemført registreringen, skal du oprette forbindelse til Internettet ved hjælp af det nye brugernavn og den nye adgangskode.

Trin 6

Hvis telefonlinjen ikke opfylder de tekniske krav til Megaline-tjenesten, kan du prøve at bruge Beeline trådløse internetadgangstjenester. For at gøre dette skal du købe et specielt sæt med et 3G-modem, SIM-kort og takstplan "Klik" på det nærmeste salgskontor.

Trin 7

Tilslut modemmet til USB-porten på din computer, installationsprogrammet starter automatisk.

Trin 8

Aktivér startbeløbet, trafikken på balancen på SIM-kortet, og opret forbindelse til Internettet ved hjælp af USB-modemsoftwaren, der er installeret på din computer.

Trin 9

For at få adgang til Internettet via et 3G USB-modem til en reduceret pris skal du købe trafikpakker (50 MB, 100 MB, 250 MB, 1 GB eller 2 GB). Du kan finde ud af oplysninger om balance og gyldighedsperiode for trafikpakken via grænsefladen til det installerede program.

Anbefalede: