Sådan åbnes En Webside

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes En Webside
Sådan åbnes En Webside

Video: Sådan åbnes En Webside

Video: Sådan åbnes En Webside
Video: Sådan åbnes ePUB-filer på Google Chrome 2024, Kan
Anonim

For at åbne internetsider skal du bruge den relevante browser. Browseren åbner og viser internetsider. Internet Explorer er installeret i enhver version af Windows. Men mange internetbrugere installerer yderligere browsere. For eksempel er Opera en af de mest populære browsere. Selvom browsere adskiller sig i interface og funktionalitet, er driftsprincippet det samme.

Sådan åbnes en webside
Sådan åbnes en webside

Nødvendig

Computer, Internet Explorer-browser, internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Meget ofte, når du åbner en browser, åbnes hjemmesiden til Internettet automatisk. Og ikke nødvendigvis den, du valgte. Dette kan være en reklameside, der blev integreret i browseren, når du installerede et program. Sådanne sider kommer normalt i vejen, for før du begynder at besøge og åbne andre internetsider, skal hjemmesiden slettes (medmindre du selvfølgelig ikke selv har defineret det sted, du vil have som din internetside).

Trin 2

For at gøre dette skal du klikke på "Start" og gå til fanen "Kontrolpanel". Vælg derefter linjen "Internetindstillinger". Vælg fanen Generelt. Den øverste linje vil blive mærket "Startside". Under linjen er der et vindue med adressen på den aktuelle startside. Vælg denne adresse med musen, og slet den. Eller klik under dette vindue på fanen "Tom". Vælg derefter "Anvend" -elementet (nederst i vinduet). Klik derefter på OK.

Trin 3

Nu kan du åbne websider uden unødvendig interferens. For at gøre dette skal du klikke på "Start", gå til fanen "Alle programmer" og vælge Internet Explorer-programmet. Når programmet er indlæst, viser det et tomt vindue. Vær opmærksom på de to øverste linjer. Hvis du allerede har adressen på den internetside, du har brug for, skal du bare indtaste den i venstre linje. Klik derefter på pilen ved siden af linjen. Websiden åbnes i et Internet Explorer-vindue.

Trin 4

Hvis du ikke har en bestemt sideadresse, men du leder efter websider med et bestemt emne, skal du indtaste en anmodning om de nødvendige oplysninger i højre linje (for eksempel "fiskeri" eller navnet på en by eller et hotel). Klik på ikonet til højre for vinduet (normalt i form af et forstørrelsesglas). Browseren søger efter sider med de oplysninger, du har brug for. Siderne vises som en liste i Internet Explorer-vinduet. Vælg den ønskede side fra listen over sider, og den åbnes helt i Internet Explorer-vinduet.

Anbefalede: