Sådan Registreres På Webstedet Odnoklassniki.ru

Indholdsfortegnelse:

Sådan Registreres På Webstedet Odnoklassniki.ru
Sådan Registreres På Webstedet Odnoklassniki.ru

Video: Sådan Registreres På Webstedet Odnoklassniki.ru

Video: Sådan Registreres På Webstedet Odnoklassniki.ru
Video: Одноклассники | ok.ru 2024, April
Anonim

Sammen med andre sociale netværk er odnoklassniki.ru-siden en af de mest berømte lignende ressourcer i Rusland. Millioner af mennesker tilbringer allerede her næsten al deres fritid på jagt efter deres bekendte, venner og selvfølgelig klassekammerater. Enhver, der endnu ikke har en konto, men som ønsker at registrere sig på webstedet, skal tage et par enkle trin for at oprette den.

Sådan registreres på webstedet odnoklassniki.ru
Sådan registreres på webstedet odnoklassniki.ru

Trin 1

Gå til hovedsiden, skriv dette i linjen i din browser adressen - odnoklassniki.ru. For at registrere dig på webstedet skal du på den viste side angive den by / region, hvor du er uddannet. I det opdaterede vindue skal du indtaste nummeret på den uddannelsesinstitution, du er uddannet i søgemaskinen, og klikke på knappen "Søg". Vælg skole nummer fra de indstillinger, der vises.

Trin 2

Indtast oplysninger om dit skoleliv på webstedet - angiv, hvornår du dimitterede, og hvor mange klasser du dimitterede fra.

Trin 3

Lidt nedenfor er det krævede dataindtastningsfelt til registrering (efternavn, fornavn, land, by osv.). Bemærk, at du kun kan registrere dig på webstedet odnoklassniki.ru ved at give oplysninger, der svarer til virkeligheden.

Trin 4

Indtast din e-mail (gør det omhyggeligt, da en bekræftelseskode sendes til denne postkasse), indtast adgangskoden og captcha 2 gange (koden fra billedet). Klik på "Registrer".

Trin 5

Tjek derefter din e-mail. Du skal modtage et brev om, at du har registreret dig. Det vil indeholde et link til godkendelse. Klik på den. Det omdirigerer dig automatisk til din side på odnoklassniki.ru.

Trin 6

Nu kan du selv bruge det sociale netværk, fortælle dine venner, hvordan du registrerer dig på odnoklassniki.ru-webstedet, og hjælpe dem med dette.

Anbefalede: