Sådan Bestiller Du En Taxa Gennem Yandex

Sådan Bestiller Du En Taxa Gennem Yandex
Sådan Bestiller Du En Taxa Gennem Yandex

Video: Sådan Bestiller Du En Taxa Gennem Yandex

Video: Sådan Bestiller Du En Taxa Gennem Yandex
Video: Sådan bestiller du en parkerings beboerlicens på Frederiksberg - Borgerservice to go 2024, Kan
Anonim

Yandex. Taxi”er en internetapplikation oprettet til iPhone-mobilenheder og smartphones på Android-platformen. Tjenesten er designet til at gøre det lettere at ringe til en taxa, hvis det for eksempel er umuligt at komme igennem til operatøren.

Sådan bestiller du en taxa gennem Yandex
Sådan bestiller du en taxa gennem Yandex

For at du skal kunne bruge Yandex. Taxi , skal du logge på Yandex-tjenesten. Gå til stedet med samme navn, og placer en ordre. Angiv det sted, hvor du skal rejse. Nogle mobile enheder gør dette alene ved at kontakte satellitten. Marker også dit ankomstpunkt. Flere muligheder vises foran dig, og priserne for turen vil også blive angivet. Nogle taxitjenester fastsætter en takst, for eksempel 150 rubler for en 10-minutters tur. Andre bestemmer prisen pr. Kilometertal. Vælg den mulighed, der passer dig bedst.

Derefter vil tjenesten tilbyde at markere yderligere betingelser, der gør turen noget mere behagelig. For eksempel kan du angive, at du vil have en business-class bil, en ikke-ryger chauffør, velkommen tilstedeværelsen af et barnestol osv. Angiv dit telefonnummer, inden du afgiver din ordre. Den gemmes i systemet, og næste gang du bestiller en taxa, tilbydes den automatisk.

Efter bestillingen er sendt, går anmodningen direkte til chaufføren, som på dette tidspunkt er tættest på din adresse og omgår taxaoperatøren. Det er derfor, at vente på bilen kun tager et par minutter, hvilket sparer dig værdifuld tid. Når chaufføren accepterer ordren, modtager din telefon et opkald fra afsenderen med en anmodning om at bekræfte ansøgningen eller blot modtage en SMS.

Fra nu af kan du spore køretøjet ved hjælp af online-kortet. Når bilen betjenes, modtager telefonen en besked eller et opkald fra afsenderen. Vær ikke overrasket, føreren selv kontakter ham og overfører ordren. Hvis du bestiller en bil den næste dag, kommer en besked fra callcentret, inden bilen kører.

I øjeblikket er denne tjeneste kun tilgængelig for Muscovites, men fremskridt står ikke stille, snart Yandex. Taxa vil være til stede i alle større byer i vores land.

Anbefalede: