Sådan Fjernes Sality-virus

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Sality-virus
Sådan Fjernes Sality-virus

Video: Sådan Fjernes Sality-virus

Video: Sådan Fjernes Sality-virus
Video: Руководство по удалению Win32 Sality Virus 2024, April
Anonim

Forskellige vira vises ofte på computeren, som kommer ind i systemet via internettet eller bærbare informationsmedier. Hvordan kan du finde og fjerne en virus på din computer?

Sådan fjernes Sality-virus
Sådan fjernes Sality-virus

Instruktioner

Trin 1

For at fjerne salthedsvirussen fra din computer skal du bruge speciel antivirussoftware. Et stort udvalg af programmer i denne kategori præsenteres på Internettet. Vælg efter eget skøn. Du kan læse anmeldelser om dette eller andet program. Installer på systemets lokale drev. En genvej vises på skrivebordet, som du kan starte programmet med.

Trin 2

Hvis virussen ikke tillader dig at installere ny software, skal du handle på andre måder. Prøv at starte din pc i sikker tilstand. I dette tilfælde deaktiveres alle programmer, der er ved opstart. Du skal bruge en administratorkonto, så alle operationer er tilgængelige for dig uden begrænsninger.

Trin 3

Næsten alle vira gemmer sig i registreringsdatabasen. På samme tid kan de forklæde sig som forskellige processer, der fungerer i automatisk tilstand og har adgang til opstart. Klik på Start. Klik derefter på "Kør", og indtast regedit-kommandoen. Følg stien REG SLET HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem / v DisableRegistryTools / f og kontroller alle grene. Fjern dem, der ikke er relateret til programmer og systemprocesser. Når du blokerer, skal du bruge "Jobliste".

Trin 4

Åbn Jobliste med Ctrl + Alt + Dlt. Klik på fanen Processer. Gå gennem listen fuldstændigt, og fjern alle, som du slet ikke kørte eller slet ikke installerede på din computer. Hvis denne mulighed automatisk blokeres for dig, blokerer virussen alle operationer for at forhindre sig selv i at blive fanget på computeren.

Trin 5

I dette tilfælde skal du brænde en kopi af antivirusprogrammet til en cd. Download eller kopier nod32.exe-filen og alle andre filer fra mappen til disken fra installationsdisken fra internettet. Før det skal du ændre filen nod32.exe til nod1132.exe, så virussen ikke kan genkende og blokere de data, den er bekendt med. Kør filen, og kør en komplet systemscanning. Som regel inficerer sality-virussen filer på din computer i en hurtig hastighed, så du bliver nødt til at slette dem for fuldstændigt at slette virussen og dens kopier fra harddisken. Genstart computeren efter kontrol.

Anbefalede: