Sådan Administreres Servere Til CS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Administreres Servere Til CS
Sådan Administreres Servere Til CS

Video: Sådan Administreres Servere Til CS

Video: Sådan Administreres Servere Til CS
Video: БУДНИ РУКОВОДИТЕЛЯ НА СЕРВЕРЕ CS:GO #1 2024, Kan
Anonim

Fans af spillet Counter Strike, der ønsker at oprette en spilserver, har mulighed for at downloade det på Internettet og installere den færdige version. Fuld kontrol og konfiguration af spillet kræver dog administratorfunktioner.

Sådan administreres servere til CS
Sådan administreres servere til CS

Instruktioner

Trin 1

Husk at for at kunne oprette et "admin" -panel på Counter Strike-serveren, skal du have AMX-ændringen installeret. Først skal du åbne configs-mappen, der findes i underkataloget Tilføjelser fra hovedspilmappen. Find filen users.ini i den.

Trin 2

Højreklik på filen, og vælg "Åbn med". Vælg standardsystemprogrammet "Notepad". Hvis denne applikation ikke er på listen, kan du klikke på "Gennemse" og selv angive stien til den. Glem ikke at gemme indstillingsfilen på et andet sted, så du kan rulle den tilbage i tilfælde af forkerte handlinger.

Trin 3

Gå til slutningen af filen users.ini, og skriv: “mit navn” “mit_adgangskode”, tag et mellemrum tilbage, og indtast administratornavnet med adgangskode for adgang. Denne mulighed kan bruges, hvis din IP-adresse er dynamisk.

Trin 4

Brug en anden metode, hvis du har en statisk IP-adresse. Angiv de relevante IP-oplysninger og adgangskode til login. For at få adgang til serveren fra din computer skal du også skrive "127.0.0.1" før dit login og adgangskode. Genstart serveren, og prøv derefter dit første login som administrator.

Trin 5

Start Counter-Strike, og tryk på Tilda (~) -tasten for at åbne konsolpanelet. Skriv kommandoen setinfo_pw [password] her. Klik på Enter-knappen. Nu vil du have alle de grundlæggende serverindstillinger til din rådighed, som du kan ændre efter eget skøn.

Anbefalede: