Sådan ændres Navnet På En YouTube-kanal

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Navnet På En YouTube-kanal
Sådan ændres Navnet På En YouTube-kanal

Video: Sådan ændres Navnet På En YouTube-kanal

Video: Sådan ændres Navnet På En YouTube-kanal
Video: Hvordan man skifter navn på sin YouTube kanal 2024, April
Anonim

YouTube er en videohostingtjeneste. De, der bruger denne tjeneste til at promovere deres eget brand eller bare en kanal, mangler ofte information om forskellige tekniske finesser. Måske har du oprettet din egen kanal, men dens navn passer ikke dig? Heldigvis kan denne situation rettes.

Sådan ændres navnet på en YouTube-kanal
Sådan ændres navnet på en YouTube-kanal

Instruktioner

Trin 1

Log ind på din YouTube-konto. Klik på trekanten ved siden af dit portræt, eller hvor portrættet skal være. En ekstra fane åbnes. Find linjen "Min kanal" på den, og klik på linket.

Trin 2

Du føres til kanalens hovedside. Hold markøren over blyanten lige under kanaldesignet til højre. Klik på den, og du vil se to faner: "Skift visningsindstillinger" og "Kanalindstillinger". Klik på linket "Kanalindstillinger".

Trin 3

En webside med titlen "Avanceret" åbnes. Ved siden af portrættet eller avataren er dit navn eller kanalnavn og linket "Rediger". Klik på det, et vindue vises. Normalt er de, der har en YouTube-kanal, tilsluttet Google+ tjenesten. Disse tjenester er linket, og en navneændring på Google+ vil påvirke kanalnavnet.

Trin 4

Ved at klikke på knappen "Rediger på Google+" føres du til din Google+ profil, som åbnes i en ny fane eller i et andet browservindue.

Trin 5

Hvis du endnu ikke har din egen profil, oprettes den automatisk. Luk ikke YouTube-siden. Et ekstra vindue vises på din Google+ profilside, som skal lukkes ved at klikke på korset i øverste højre hjørne.

Trin 6

Hold musen over profilnavnet eller navnet. Den engelske indskrift "Klik for at redigere dit navn" vises. Følg denne instruktion, så føres du til en særlig vinduesform.

Trin 7

Skift her navn og efternavn, klik på Gem - "Gem". Derudover kan du indtaste dit kaldenavn i denne form.

Trin 8

Det er værd at bemærke, at denne formular til ændring af navnet på en Google+ profil undertiden ser anderledes ud. Dette sker, når du har flere YouTube-kanaler. I dette tilfælde ændres navnet på den ekstra kanal i en linje og ikke i to forskellige (for- og efternavn).

Trin 9

Nu skal du vende tilbage til den åbne YouTube-kontoside, du har åben. Klik på "Gem", log ud af din konto. Ændringer tager normalt et par minutter at træde i kraft.

Anbefalede: