Hvordan Man Ripper Blu-ray

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ripper Blu-ray
Hvordan Man Ripper Blu-ray

Video: Hvordan Man Ripper Blu-ray

Video: Hvordan Man Ripper Blu-ray
Video: Копируйте свои диски BluRay на свой компьютер! Легкое пошаговое руководство! 2024, April
Anonim

Ripping af Blu-ray-film til harddisk giver dig mulighed for at afspille multimediefiler direkte fra din computer ved hjælp af programmer som VLC eller alternative DVD- og Blu-ray-afspillere. At rippe Blu-ray-diske kræver dog meget ledig plads på din computers harddisk. For at kopiere dem til harddisken skal du bruge specielle programmer, f.eks. Shareware AnyDVD HD eller gratis DVDFab HD Decrypter.

Hvordan man ripper blu-ray
Hvordan man ripper blu-ray

Instruktioner

Trin 1

Download og installer AnyDVD HD. Følg instruktionerne på skærmen under installationen, og genstart computeren, når du bliver bedt om det.

Trin 2

Højreklik på AnyDVD HD-ikonet i proceslinjen, og klik derefter på knappen Indstillinger. Klik på Video Blu-Ray-knappen i indstillingerne til venstre. Sørg for, at Aktiver Blu-Ray-understøttelse, Fjern forbudte brugerhandlinger og Deaktiver BD-Live-indstillinger er aktiveret, og Fjern irriterende indstillingsannoncer og trailere og PowerDVD på den anden side er deaktiveret. Klik på knappen Fjern Blu-Ray regionskode.

Trin 3

Klik på knappen Valg af sprog, vælg derefter det ønskede sprog, og klik på OK.

Trin 4

Indsæt Blu-ray-filmdisken i dit computerdrev, højreklik på AnyDVD-ikonet i systembakken. Klik på knappen Rip video-DVD til harddisk. Klik på mappeikonet, og vælg en placering til filerne. Klik derefter på knappen Kopier DVD. Når disken er kopieret fuldstændigt til Blu-ray-harddisken, kan filmen afspilles direkte fra computeren. For at bruge den gratis DVDFab HD Decrypter skal du fortsætte til næste trin.

Trin 5

Download og installer DVDFab HD Decrypter. Hele DVDFab-pakken er shareware, men DVDFab HD Decrypter fungerer, selv efter prøveperioden udløber.

Trin 6

Start HD Decrypter fra DVDFab-menusektionen.

Trin 7

Indsæt Blu-ray-disken i din computers drev, og vælg den i rullemenuen Kilde. Klik på mappeikonet ud for Target, og vælg den mappe, hvor den kopierede Blu-ray-film skal gemmes.

Trin 8

Klik på knappen Blu-Ray til fuld disk eller Blu-Ray til hovedfilm afhængigt af dine præferencer, og klik derefter på knappen Næste.

Trin 9

Klik på Start-knappen for at begynde at rippe Blu-ray-filmen til din harddisk.

Anbefalede: