Sådan Logger Du På En Lokal Server

Indholdsfortegnelse:

Sådan Logger Du På En Lokal Server
Sådan Logger Du På En Lokal Server

Video: Sådan Logger Du På En Lokal Server

Video: Sådan Logger Du På En Lokal Server
Video: Установка и настройка Syslog сервера. 2024, April
Anonim

Et lokalt netværk er et netværk i computeren, der dækker et lille område, såsom en gruppe kontorer eller en boligbygning. For at få adgang til en computer på et lokalt netværk skal du konfigurere pc'ens operativsystem.

Sådan logger du på en lokal server
Sådan logger du på en lokal server

Instruktioner

Trin 1

Gå til menuen "Start", vælg linjen "Kontrolpanel" og derefter "Netværksforbindelser". Vælg kategorien Indstil lille kontor eller hjemmenetværk i vinduet Netværksopgaver til venstre. Derefter viser skærmen "Netværksindstillingsguiden", som spiller en afgørende rolle og hjælper med at løse problemet.

Trin 2

Klik nu på "Næste". Der vises et vindue, der informerer dig om, at netværksudstyret er blevet detekteret af guiden. Hvis din pc har flere netværkskort ad gangen installeret på én gang, skal du vælge den, som netværkskablet i øjeblikket er tilsluttet. Hvis du gjorde alt korrekt, vil du blive tilbudt flere muligheder for at oprette en forbindelse.

Trin 3

I det vindue, der vises, skal du registrere de parametre, hvormed pc'en genkendes på netværket. Det er ikke nødvendigt at indstille "Beskrivelse af computeren", men dens navn skal være meget nøje gennemtænkt, da computere med de samme navne ikke fungerer på det samme netværk.

Trin 4

Indtast nu navnet på arbejdsgruppen. Du kan komme med dine egne eller lade standardindstillingen være. Bemærk, at hvis alle computere kommunikerer med hinanden, skal navnet være det samme på alle pc'er. Genstart din computer.

Trin 5

Gå derefter til "Start" igen, klik på "Kontrolpanel" og derefter på "Netværksforbindelser". Højreklik på den oprettede forbindelse, og vælg "Egenskaber".

Trin 6

Vælg "Internetprotokol" i vinduet "Komponenter, der bruges af denne forbindelse", og gå til "Egenskaber".

Trin 7

Marker afkrydsningsfeltet i linjen "Brug følgende ip-adresse", skriv tallene 192.168.0.1 der. gentag ip-adressen på computeren i punktet "Standard gateway". Genstart computeren igen.

Trin 8

Gentag nu alle disse punkter på andre pc'er i det lokale netværk. Forøg IP-adressen med én på hver computer. Alt. Dette afslutter pc-opsætningen, du kan bruge netværket.

Anbefalede: