Sådan Tilsluttes Et Wifi-netværk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Wifi-netværk
Sådan Tilsluttes Et Wifi-netværk

Video: Sådan Tilsluttes Et Wifi-netværk

Video: Sådan Tilsluttes Et Wifi-netværk
Video: Sådan tilslutter du dit Smart WiFi-sæt og opretter et trådløst netværk 2024, April
Anonim

I dag vinder trådløse WiFi-netværk hurtigt popularitet på grund af deres alsidighed, brugervenlighed og god forbindelseskvalitet. Næsten alle store indkøbscentre, caféer, restauranter, togstationer og lufthavne har gratis WiFi-hotspots, og folk bruger dem ved at gå online fra deres egne bærbare computere. Det er let at oprette forbindelse til et trådløst hotspot på en bærbar computer.

Sådan oprettes forbindelse til et wifi-netværk
Sådan oprettes forbindelse til et wifi-netværk

Instruktioner

Trin 1

Inden du opretter forbindelse til netværket, skal du kontrollere, om din bærbare computer har en indbygget WiFi-adapter. De fleste moderne computere har sådanne adaptere, og de behøver ikke at konfigurere noget yderligere til tilslutning.

Trin 2

Din bærbare computer finder automatisk arbejdsadgangspunkter og tilbyder at oprette forbindelse til dem - gratis, hvis punktet er offentligt eller kræver adgangskode og betaling for netværkstjenester. Hvis du har en gammel bærbar computer, der ikke har en trådløs adapter, skal du installere en ekstern Wifi-adapter via USB.

Trin 3

Mens du er i netværksadgangsområdet, skal du overholde adapterstatusindikatoren. Hvis det lyser rødt, har du ikke adgang til netværket. Hvis du ser en grøn skærm i bunden af skærmen, er den bærbare computer tilsluttet, og du kan bruge netværket.

Trin 4

I tilfælde af at netværket ikke er placeret, og du ser en rød indikator, skal du kontrollere forbindelsesindstillingerne. Højreklik på forbindelsesikonet, og åbn dets egenskaber.

Trin 5

I sektionen Trådløs status skal du klikke på fanen Status og klikke på knappen Scan for at scanne forbindelsen manuelt og finde netværket. Hvis du finder et netværk på denne måde, skal du kontrollere signalstyrken og se på adgangspunktet for det stærkeste signal.

Trin 6

I afsnittet "Netværksegenskaber" skulle du også have valgt linjerne "Få en IP-adresse automatisk" og "Hent DNS-adresser automatisk".

Trin 7

Når forbindelsen er gennemført, og den bærbare computer er forbundet til netværket, skal du åbne din browser og prøve at gå til et hvilket som helst sted. Kontroller, hvor hurtigt netværket kører.

Trin 8

Normalt registrerer moderne bærbare computere automatisk netværks-id'et ved adgangspunktet, og du behøver ikke specifikt at søge efter netværket. Det registreres automatisk, og du vil være i stand til at bruge alle bekvemmelighederne i et WiFi-netværk.

Anbefalede: