Sådan Nægtes Netværksadgang

Indholdsfortegnelse:

Sådan Nægtes Netværksadgang
Sådan Nægtes Netværksadgang

Video: Sådan Nægtes Netværksadgang

Video: Sådan Nægtes Netværksadgang
Video: Как приготовить спагетти. Эти спагетти не откажутся от итальянцев Dade! 2024, April
Anonim

Når der er flere computere forbundet til et fælles netværk, er det ofte nødvendigt at begrænse adgangen til Internettet for nogen af dem. Dette kan gøres ved hjælp af specielle tjenester indbygget i Windows.

Sådan nægtes netværksadgang
Sådan nægtes netværksadgang

Nødvendig

  • - computer med internetadgang
  • - Administratorrettigheder.

Instruktioner

Trin 1

Når en computer slutter sig til et arbejde eller et offentligt lokalt netværk, kan du begrænse andre brugeres adgang til dets ressourcer. Bemærk, at denne metode ikke anbefales, hvis en netværksprinter eller en anden delt enhed også er forbundet til computeren. For at begrænse netværksadgang fra andre computere skal du også have systemadministratorrettigheder.

Trin 2

Konfigurer Windows Firewall. Åbn systemets kontrolpanel i menuen Start. Vælg Windows Firewall under fanen System og sikkerhed. Gå derefter til "Slå Firewall til eller fra". Marker afkrydsningsfelterne ud for Enable Firewall for hver af de tilgængelige netværkstyper. Uden at udføre dette trin vil du ikke være i stand til at blokere adgangen til netværket i fremtiden.

Trin 3

Naviger til "Netværks- og delingscenter". Dette element er placeret i tjenesten "Netværk og internet", som også er tilgængelig via kontrolpanelet. Vælg "Skift delingsindstillinger", hvor deaktiver indstillinger såsom netværksopdagelse, printer- og fildeling, og aktiver adgangskodebeskyttet netværksadgang. Når den sidste funktion er aktiveret, er det kun muligt at bruge netværksadgang på computeren ved at specificere login og adgangskode til kontoen.

Trin 4

Sørg for, at kun en konto er registreret på computeren for fuldstændigt at begrænse adgangen til alle ressourcer. Hvis du har flere registrerede profiler, skal du slette unødvendige via tjenesten "Brugerkonti" i kontrolpanelet. Prøv at oprette forbindelse til denne computer fra enhver anden pc, der er en del af det lokale netværk, for at kontrollere, om sikkerhedsindstillingerne er korrekte.

Anbefalede: