Sådan Placeres Et Fyrtårn På Din Server

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres Et Fyrtårn På Din Server
Sådan Placeres Et Fyrtårn På Din Server

Video: Sådan Placeres Et Fyrtårn På Din Server

Video: Sådan Placeres Et Fyrtårn På Din Server
Video: ИГРА В КАЛЬМАРА в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! ШКОЛА СТАЛА ИГРОЙ кальмара! ЧЕЛЛЕНДЖ! Squid Game in real life! 2024, April
Anonim

MyAC-programmet bruges til at beskytte spilserveren mod at bruge forskellige snyderi fra spillere. Det sammenlignes gunstigt med lignende anti-cheats, idet det blokerer skruppelløse spillere ikke kun ved at trykke på genvejstaster og udføre mistænkelige handlinger, men også i det øjeblik, hvor cheat startes.

Sådan placeres et fyrtårn på din server
Sådan placeres et fyrtårn på din server

Nødvendig

  • - CS-server;
  • - anti-snyd MyAC.

Instruktioner

Trin 1

Find MyAC-klienten på Internettet og download anti-cheat-arkivet. Det tilrådes, at programmet var den nyeste version, da det indeholder flere oplysninger om nye snyderi og har et højere sikkerhedsniveau. Pak det downloadede arkiv ud, hvis du ikke har en arkiver, skal du også downloade det og installere det på din computer. Gå til klientmappen, og åbn filen config.ini ved hjælp af notesblok eller en teksteditor.

Trin 2

Find Navnvariablen i filens tekst, og omdøb den til navnet på din spilserver. Udskift adresselinjen med IP-adressen på den server, som anti-cheat kører for. Du kan markere portnummeret adskilt af et kolon, hvis der er flere servere på denne adresse. Find også linjen mærket Servere, og angiv, adskilt med kommaer, adresserne på alle spilservere, der vil være beskyttet af MyAC-programmet.

Trin 3

Installer et specielt plugin, der forhindrer spillere i at komme ind på serveren uden MyAC. Dette er kun nødvendigt, hvis du har AMXMod installeret. Åbn servermappen på cstrike / addons / amxmodx / plugins / og kopier myac.amxx og AMXX mappen til den. Åbn derefter plugins.ini-filen med notesblok, og skriv myac.amxx i slutningen af teksten. Gem dokumentet, og genstart din spilserver.

Trin 4

Gå til serverkataloget og åbn filen config.ini med notesblok. Find linjen med GameServerCount, og angiv antallet af servere, som MyAC anti-cheat er installeret for. Derefter skal du i GameServerAddr-linjen notere IP-adresserne på de angivne servere og i GameServerPas-linjen RCON-adgangskoden, som også er angivet i cstrike / server.cfg-filen i rcon_password-linjen.

Trin 5

Angiv 60 i SentStatusTime-linjen, som viser, hvor ofte serveren kontrolleres for snyderi. Indstil 500-600 i RecvStatusTimeout-linjen og i Client Kick - 1. Marker den mindst tilladte CS-version for at logge ind på serveren på linjen ClientMinHLVerIndex. Gem denne fil og kopier den til anti-cheat-mappen. Kør filerne SERVER / myACserv.exe og UPDSERVER / UpdServ.exe for at fuldføre installationen af anti-cheat på serveren.

Anbefalede: