Sådan Oprettes Dit Eget Hub På Netværket

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Dit Eget Hub På Netværket
Sådan Oprettes Dit Eget Hub På Netværket

Video: Sådan Oprettes Dit Eget Hub På Netværket

Video: Sådan Oprettes Dit Eget Hub På Netværket
Video: Sådan tilsluttes en kompressor fra et køleskab til 220 V. 2024, April
Anonim

Hubs er nødvendige for mere end bare at forbinde computere direkte. Det er også et kraftfuldt fildelingsværktøj såvel som en praktisk bruger online chat. Det er ikke overraskende, at nogle af de besøgende på fildelingssider på en eller anden måde begynder at tænke på at oprette deres eget hub.

Sådan oprettes dit eget hub på netværket
Sådan oprettes dit eget hub på netværket

Instruktioner

Trin 1

Inden du starter processen med at oprette din egen hub, skal du beslutte navnet, som skal huskes, så både dig og dine fremtidige besøgende genkender det. Når navnet er fundet, skal du gå til Dynamic DNS-webstedet og registrere dig hos en af serverne no-ip.com eller dyndns.org.

Trin 2

Når du har fået en pæn, let at huske hub-adresse, skal du downloade et specielt serverprogram. Den kører på din computer og opretter forbindelse til fjernserveren. I de fleste tilfælde bruges et lille 1MB-program PtokaX til at skabe hubber, som ikke kræver særlig viden om installation.

Trin 3

Start PtokaX-programmet, og konfigurer det til at fungere. Forlad de fleste af indstillingerne som standard med undtagelse af tre elementer. Indtast navnet på hubben i kolonnen "Hubnavn". I kolonnen "Hubadresse" skal du indtaste IP-adressen på den hub, du modtog på Dynamic DNS-webstedet. I kolonnen "Kælenavn i administratorens chat" skal du indtaste det kaldenavn, du vil bruge til samtaler i menuen "Brugere" - "Chat".

Trin 4

Klik på knappen "Anvend" og derefter på "Start hub" -funktionen. Således aktiverer du det oprettede hub.

Trin 5

Tjek driften af din hub. For at gøre dette skal du åbne DC ++, klienten til Direct Connect-netværket og gå til indstillingsmenuen. Tilføj adressen til det oprettede hub, klik på knappen "Opret forbindelse", så finder du dig selv på siden af dit hub.

Trin 6

Glem ikke, at det ikke er nok bare at oprette din egen filhostingtjeneste og vente på de besøgende. Det er nødvendigt at tage aktive skridt for at tiltrække brugere til din hub, fordi ingen undtagen dig kender dens eksistens. Derfor vil det være nyttigt at registrere et hub på hublist.org såvel som kontakte administratorer af andre fildelingssystemer for at føje dit hub til deres liste over hubs-venner.

Anbefalede: